11. 02. 2019 - 13:02
JUVENTUS IMA SIGURAN PLAN: Štoperi koji se znaju i Ronaldovi...
907
Shares
JUVENTUS IMA SIGURAN PLAN: Štoperi koji se znaju i Ronaldovi drugovi

SERIE A

JUVENTUS IMA SIGURAN PLAN: Štoperi koji se znaju i Ronaldovi drugovi

Sport.ba
11. 02. 2019 - 13:02
0
Shares

Juventus neće izgleda ništa rizikovati za sljedeću sezonu. Naime, prva meta ostaje De Liht koji bi trebalo da uz Rajolinu pomoć bude ubijeđen da dođe u Torino, a već je stigao Aron Remzi. Rješen je i drugi štoper, Romero iz Đenove, a iz odbrane odlazi Kaseres koji je tu do juna, dok će se Barzalji povući.

cristiano-ronaldo-mario-mandzukic

Ostalo dolazi u obzir samo iz Madrida. Naime, prema mišljenju ljudi iz Juventusa, samo Zaniolo iz Rome bi mogao recimo da bude doveden u nekoj trampi sa Bernadeskijem koja je nerealna, dok su Barela i Kijeza kao budućnost italijanskog fudbala preskupi.

nicolo-zaniolo

Juve će se zbog toga okrenuti Realu, Marselo je blizu dolaska u Torino, a ako bude prodat Dibala, Džejms Rodrigez bi trebalo da bude dio sporazuma, čak u Juventusu planiraju da ponude Realu novac i "La Hoju" za Marsela i Kolumbijca koji se vraća iz Bajerna.

marcelo

Pogba je otpao, Isko je preskup, a i radije bi u Siti, pa će Juventus malo promijeniti ekipu, Rugani i Mandžukić će potpisati nove ugovore, možda ode Aleks Sandro, kako bi Marselu konkurencija bio mlađi Spinacola.

Zavisiće i od Lige šampiona, ali italijanski mediji pišu da Juve neće mnogo potrošiti, uz prodaje, mogu da ulože stotinak miliona i dokupe ono što im treba, svakako mladog štopera i kako već rekosmo Ronaldove saigrače iz madridskih dana.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti