10. 02. 2019 - 20:25
SUKOB U KRALJEVSKOM KLUBU Ko će izaći kao pobjednik
907
Shares
SUKOB U KRALJEVSKOM KLUBU Ko će izaći kao pobjednik

ŠPANIJA

SUKOB U KRALJEVSKOM KLUBU Ko će izaći kao pobjednik

Sport.ba
10. 02. 2019 - 20:25
0
Shares

Španjolski dnevnik Marca javlja kako je Luka Modrić urlao na mladog Viniciusa Juniora tokom utakmice s Atleticom, a jedan sukob su već imali na treningu Reala...
Real je ove subote stigao do bitne pobjede u dvoboju protiv Atletica i tako se probio na drugo mjesto tabele u Primeri te postao prvi pratitelj Barcelone u borbi za titulu.

No, španjolska Marca nakon susreta se raspisala i o bijesnom urlanju Luke Modrića na mladog Vinicusa Juniora kojem je zamjerio što se brže ne rješava lopte, jer pogreška 19-godišnjaka rezultirala je pogotkom Griezmanna koji doduše nije utjecao na konačnih 3:1.

modric-real

Ljutitog Modrića morao je smirivati Benzema, a Vinicius je šutio i nije se suprotstavljao starijem suigraču.Zanimljivo, nije to prvi put da je hrvatski  33-godišnji kapiten reprezentacije izgubio živce zbog brazilskog talenta.

Strašno se naljutio i tokom jednog treninga ovog ljeta, zbog jednog nonšalantnog poteza Vinicusa kojeg je doživio kao manjak poštovanja. Modrić je čak fizički ramenom krenuo na njega kako bi mu pokazao tko je gazda u Realu.

 

Očito je da skupocjeni talent koji je došao u Madrid iz Flamenga nije omiljeni Modrićev suigrač, no dok god mu se otvoreno ne suprotstvalja, u 'kraljevskom klubu' vladat će mir...

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti