10. 02. 2019 - 08:53
OVAJ DETALJ NIKO NIJE PRIMJETIO: Pogledajte kako se Modrić...
907
Shares
OVAJ DETALJ NIKO NIJE PRIMJETIO: Pogledajte kako se Modrić

PRIMERA

OVAJ DETALJ NIKO NIJE PRIMJETIO: Pogledajte kako se Modrić "istresao" na zvijezdu Madriđana

Sport.ba
10. 02. 2019 - 08:53
0
Shares

Veliki gradski derbi Atletica i Real Madrida završio je pobjedom Kraljevskog kluba 3-1 pred više od 67.000 gledatelja na stadionu Wanda Metropolitano. Real je poveo u 16. minuti, kad je Casemiro škaricama svladao domaćeg vratara Jana Oblaka.

Vodstvo gostiju trajalo je devet minuta. Tada je Antoine Griezmann iskoristio asistenciju Corree i provukao loptu kroz noge Thibauta Courtoisa. Sudac Fernandez je tada prvi od nekoliko puta pregledavao snimku kako bi vidio je li bilo zaleđa, no na kraju je priznao pogodak.

Španjolska Marca objavila je poslije utakmice detalj koji je svima promakao svim upravo zbog pregledavanja snimke.

Naime, navode kako je Modrić bio bijesan na Viniciusa poslije Grizmannova gola. Naima, pogodak je pao nakon što je mladi Brazilac izgubio loptu zbog čega mu je hrvatski kapiten očitao lekciju. A prema onome kako je završilo bilo je dosta neugodno.

modric-real

“Hrvat je bio vidno uzrujan zbog gola te je krenuo prema Brazilcu vičući na njega i gestikulirajući mu da se mora brže rješavati lopte i ne držati je predugo u posjedu. Dok su sve oči bile uperene prema sucu čekajući odluku o golu, Vinicius je preko dvije minute trpio Modrićeve žestoke kritike. Brazilac ih je podnosio bez ikakvog otpora. Na kraju je Karim Benzema prišao Modriću kako bi ga smirio i upozorio ga je je tinejdžer dobio dovoljno kritika”, piše Marca.

vinicius

Za kraj navode da se Modrić poslije toga okrenuo i nastavio pokazivati gnjev, koji je bio pojačan kada je Griezmannov gol priznat.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti