09. 02. 2019 - 10:02
OSLABI PA UVJERLJIVO VLADAJ Italijani otkrili - Juventus...
907
Shares
OSLABI PA UVJERLJIVO VLADAJ Italijani otkrili - Juventus planira

ZANILO I MANOLAS METE

OSLABI PA UVJERLJIVO VLADAJ Italijani otkrili - Juventus planira "očerupati" Vučicu!

Sport.ba
09. 02. 2019 - 10:02
0
Shares

Juventus je ovog ljeta senzacionalno doveo Cristijana Ronalda, ali tu se Torinezi ne misle zaustaviti. Svjesni su da igrački kadar još moraju ojačati kako bi konačno krenuli po trofej Lige prvaka.

ronaldo

Nakon "afere papirić" kada je sportski direktor Juventusa nehajno ostavio spisak pojačanja u rimskom restoranu gdje očevidno stoji ime Nicolo Zaniole, namjera čelnika prvaka Italije je da iz Rome dovedu još jedno veliko pojačanje.

nicolo-zaniolo

Naime, "Stara dama" želi iskoristiti probleme u vezi potpisivanja novog ugovora između Kostasa Manolasa i kluba s "Olimpica" i uputiti Rimljanima ponudu na ljeto!

Za grčkog štopera se već interesuje i engleski velikan Man United, ali je namjera šampiona Italije da Grk ostane još neko vrijeme na "Čizmi".

manolas234

U postojećem ugovoru klazula za dvadesetsedmogodišnjeg defanzivca iznosi 36 miliona eura, zbog čega se i "Vučici" žuri da osigura ostanak svog vrlo bitnog igrača.

mauro-icardi-kostas-manolas-inter-roma-kpj9numbe6w51fje3dxnlxmd9

Manolas trenutno kuburi s povredom, ali u dosadašnjem dijelu sezone Grk je nastupio u 25 utakmica, postigavši dva gola i zabilježivši asistenciju.

manolas

Sigurno je da bi Miralem Pjanić i družina na ljeto mogli dobiti veliko pojačanje u defanzivi...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti