08. 02. 2019 - 21:52
VRANJEŠ OTIŠAO U POLICIJU, JELENI SE SPREMA PAKAO: Fudbaleru...
907
Shares
VRANJEŠ OTIŠAO U POLICIJU, JELENI SE SPREMA PAKAO: Fudbaleru pukao film, traži MILIONE OD JK i poručuje

VRANJEŠ OTIŠAO U POLICIJU, JELENI SE SPREMA PAKAO: Fudbaleru pukao film, traži MILIONE OD JK i poručuje "PLATIT ĆEŠ MI SVE" (FOTO)

08. 02. 2019 - 21:52
0
Shares

Ognjen Vranješ podnio je krivične prijave protiv Jelene Karleuše, saznaje "Kurir" i izvjesno je kako će ovaj slučaj završiti na sudu.

ČIM JE TOŠIĆ OTIŠAO, JELENA SE BACILA U AKCIJU: Isplivale nove perverzije, EVO ŠTA RADI U DUBAIJU (VIDEO)

5c51f87f-10ec-4a35-ada2-60d60a0a0a67-vranjes2-previeworgUz krivičnu prijavu, Vranješ je protiv pjevačice podnio i dve dodatne tužbe u kojima od Karleuše potražuje višemilionski iznos.

karleusaVranješ je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu podnio zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti i odlučan je da na sudu istjera pravdu zbog, kako navodi, "prijetnji ub.istvom".

vranjes-jelena- Žalim tvoju ženu i tvoje dijete! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bježite! Iselite se, crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam željela da budem s tobom - džabe ti je. Moj savjet ti je da se u*iješ odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje djece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*em li ti zlo sjeme devijantno! Ti si završio svoje - piše, između ostalog, u ranijem saopštenju JK, što je jedan od razloga podnošenja krivične prijave.

Učitaj još novosti