08. 02. 2019 - 19:59
DONEDAVNI SAIGRAČ OTKRIO I UNIO POMETNJU: “Znam što će Hazard...
907
Shares
DONEDAVNI SAIGRAČ OTKRIO I UNIO POMETNJU: “Znam što će Hazard uraditi! Već je donio svoju odluku!”

FABREGAS PROGOVORIO

DONEDAVNI SAIGRAČ OTKRIO I UNIO POMETNJU: “Znam što će Hazard uraditi! Već je donio svoju odluku!”

Sport.ba
08. 02. 2019 - 19:59
0
Shares

Prema pisanju Daily Maila, Real Madrid je uvjeren da može dovesti Belgijanca za manje od 100 miliona funti, jer će imati 18 mjeseci preostalih u njegovom sadašnjem ugovoru.

Chelsea u međuvremenu želi preko 100 milijuna funti i razmortit će pordaju samo ako Los Blancosi ispune zahtjeve.

hazard

Također se tvrdi da bi Real Madrid mogao iskoristiti Isca ili Marco Asensija kao žeton za kupnju Hazarda na isti način na koji su iskoristili Matea Kovačića da potpišu Thibaut Courtoisa.

isco

Činjenica da se glasine o Hazardu počinju već vrtjeti, ukazuju da će 28-godišnjak biti uključen u najveću transfer sagu ovog ljeta. Štaviše, Hazard je nedavno tvrdio da je već donio odluku o svojoj budućnosti.

hazard

U intervjuu na francuskoj radio postaji RMC, izjavio je: “Znam šta ću učiniti. Odlučio sam.”

Navijači Chelseaja se mole da je Hazardova odluka da ostane u Londonu, ali belgijski krilni igrač nije krio svoju želju da jednog dana zaigra za Real.

hazard

Cesc Fabregas, koji se pridružio Monacu iz Chelseaja u januaru je igrao uz Hazarda četiri i pol godine, sada je dao uvid u tu situaciju.

fabregas

Španski veznjak ima teoriju da ako je Hazard već rekao da je donio svoju odluku, onda je to zato što će ostati u Chelseaju.

fabregas-izjavio

U četvrtak je za Radio Marcu izjavio: “Ako je Hazard rekao da je već donio odluku, onda mislim da je zato što će obnoviti svoj ugovor sa Chelseajem.”

Sjajne vijesti za navijače Chelseaja, ali Fabregas je također ispustio činjenicu da je Hazard uvijek govorio da mu se sviđa Real.

hazard1

“Ima još godinu i pol dana i sretan je u Chelseaju, kao i njegova obitelj”, dodao je. “Ali na kraju su to vrlo osobne odluke. Voli Madrid i uvijek to govorio.”

fabregas-cahill-luiz(Sport.ba)

Učitaj još novosti