08. 02. 2019 - 19:55
KATALONCI UNIJELI NEMIR PRED DUEL OSMINE FINALA Barca krenula...
907
Shares
KATALONCI UNIJELI NEMIR PRED DUEL OSMINE FINALA Barca krenula po Lyonovog bisera, Abidal u glavnoj ulozi

ŽELE MENDYJA

KATALONCI UNIJELI NEMIR PRED DUEL OSMINE FINALA Barca krenula po Lyonovog bisera, Abidal u glavnoj ulozi

Sport.ba
08. 02. 2019 - 19:55
0
Shares

Tehnički direktor Barcelone, Eric Abidal, pokušat će u redove Katalonaca dovesti važnog člana Lyona, koji će se u nadolazećim sedmicama natjecati u Kataloncima u osmini finala Lige prvaka.

lyon

U Barceloni su na utakmici protiv Valencije, odlučili da Jordi Alba meč započne na klupi za rezerve, te je bilo evidentno da je potrebno kupiti igrača koji bi u budućnosti mogao donekle rasteretiti sveprisutnog Albu. Španac igra odlično, ali je preopterećen, jer u klubu nakon odlaska Francuza Lucasa Dignea više nema igrača koji će, osim Albe, pokrivati ovaj dio terena.

alba1

Katalonski mediji izvještavaju da je Eric Abidal, tehnički direktor kluba, pronašao rješenje, sugerirajući njegovim nadređenim kupnju igrača koji će se dobro upoznati s mnogim navijačima Barcelone u nadolazećim sedmicama.

abidal

Riječ je o 23-godišnjem lijevom braniču Lyonu Ferlandu Mendyju, koji po stilu igre podsjeća na na poznatijeg Mendyja u svijetu nogometa – Benjamina Mendya iz Manchester Cityja.

mendy

Abidal je nedavno bio vrlo uspješan u uvjeravanju svojih nadređenih da kupuju francuske igrače, jer je i novi branič Katalonaca Jean Clair Todibo predložen od strane Abidala, a također igra važnu ulogu u uvjeravanju veznjaka Paris Saint Germaina Adriena Rabiota, koji je navodno također vrlo blizu potpisivanja ugovora s Barcelonom.

todibo-1

rabiot4

(Sport.ba)

Učitaj još novosti