07. 02. 2019 - 17:02
KRALJ SE VRAĆA U RING: Spremite se za novi show koji će ući u...
907
Shares
KRALJ SE VRAĆA U RING:  Spremite se za novi show koji će ući u historiju !

MMA

KRALJ SE VRAĆA U RING: Spremite se za novi show koji će ući u historiju !

Sport.ba
07. 02. 2019 - 17:02
0
Shares

KHABIB NURMAGOMEDOV mogao bi se uskoro vratiti u ring.

khabib-nurmagomedov

Premda mu je krajem januara izrečena devetomjesečna suspenzija i novčana kazna od 500 hiljada dolara zbog prošlogodišnjeg incidenta i sveopćeg haosa nakon UFC-ove borbe s Conorom McGregorom u Las Vegasu, Khabib Nurmagomedov i dalje je iznimno tražen u borilačkim krugovima.

Na službenom Instagram profilu potvrdio je da mu je ruski boksački savez predložio da se tokom ljetnih mjeseci bori na Lužnikiju, velebnoj moskovskoj areni na čiju je izgradnju utrošeno 350 milijona eura.

"Prijatelji, trebam li prihvatiti ponudu?" uz prigodnu fotografiju s jednim od čelnika ruskog boksačkog saveza upitao je Khabib Nurmagomedov svoje pratitelje.


Bez obzira na suspenziju, UFC neće Khabiba Nurmagomedova kazniti oduzimanjem šampionskog pojasa lake kategorije. Ipak, u međuvremenu bi se mogla održati borba za privremenog prvaka. Khabib Nurmagomedov pozdravlja spomenutu inicijativu.

khabib

"Mogla bi se organizirati borba između Dustina Poiriera i Tonyja Fergusona. Tko god pobijedi, bit će tek privremeni prvak. Na kraju godine vrlo vjerojatno borit će se protiv mene za pravi pojas. To mi se čini najizglednije", najavio je ruski borac za tamošnje medije.

UFC se još nije službeno očitovao.

ufc

(Sport.ba)

Učitaj još novosti