06. 02. 2019 - 20:52
OVAKVU IZDAJU NIJE MOGLA NI SANJATI! Bila je uz McGregora kad...
907
Shares
OVAKVU IZDAJU NIJE MOGLA NI SANJATI! Bila je uz McGregora kad nije imao HLJEBA DA JEDE, a sada kad se KUPA U MILIONIMA...

OVAKVU IZDAJU NIJE MOGLA NI SANJATI! Bila je uz McGregora kad nije imao HLJEBA DA JEDE, a sada kad se KUPA U MILIONIMA...

Sport.ba
06. 02. 2019 - 20:52
0
Shares

Konor Mekgregor nikada ne bi postao veliki šampion da uz sebe nije imao požrtvovanu suprugu Di Devlin, koja je verovala u njega i pomogla mu da prebrodi najteže trenutke u životu. Od običnog vodoinstalatera stvorila je svjetsku zvijezdu.

"Živjeli smo u Irskoj, 30 kilometara od Dablina u iznajmljenom stanu, koji smo plaćali od nadoknade za nesaposlenost 188 eura. Nisam imao posao jer sam svo svoje vrijeme provodio u teretani. Ona se totalno posvetila tome. Vraćajući se kući nakon iscrpljujužih treninga uvijek mi je govorila: 'Konor u redu je, ti to možeš'."

Mladi par je godinama živio u neimaštini, a sve je bilo podređeno Mekgregorovim treninzima. Develin mu je pomagala u svemu, postala je i medeicinska sestra i trener, šta god je bilo potrebno.

1758223-profimedia0411777301-ff

Slavni Irac se godinama stalno isticao ko mu je pomogao da dođe tu gdje jeste. Tako je stvorio imidž uzornog supruga i oca. Međutim, afera u kojoj se nedavno našao mogla bi uništi tu sliku.

mcgregor1

Ako se ispostavi da su tvrdnje izvjesne Teri Murej iz Liverpula tačne, imidž slavnog borca će se srozati na najniže grane.

mcgregor2

Naime, ova Britanka nedavno je izjavila da je Konor Mekgregor  otac njene ćerkice. Ona tvrdi da je sa proslavljenim sportistom 2017. godine nakon konjskih trka "Grand National" provela noć u jednoj hotelskoj sobi. Tada je ostala u drugom stanju.

mcgregor3

Ova samohrana majka insistira da Mekgregor uradi DNK test, kako bi se utvrdilo očinstvo. Ona tvrdi da nije željela da izlazi u javnost, ali joj Irac nije ostavio drugi izbor.

mcgregor4

"Nemam posao, živim s majkom i brinem o bebi. Teško mi je. Nisam htjela da do ovoga dođe i htjela sam da to riješimo privatno, ali nije išlo. Zato sam morala da se obratim medijima", rekla je ova 26-godišnjakinja.

mcgregor5

Kao dokaz da je bila bliska s Mekgregorom, Teri je priložila i neke zajedničke fotografije s njim. 

Tvrdi da mu je poslala poruku čim je saznala da je u drugom stanju, ali nikada nije dobila odgovor. Istakla je da su Konor i ona imali odnosi samo četiri sedmice nakon što je Irac dobio sina sa Di Devlin. 

mcgregor

Mekgregor se još uvijek nije oglasio povodom ovih navoda...

mcgregor

(Sport.ba)

Učitaj još novosti