06. 02. 2019 - 18:00
NEVJERICA I MUK U MADRIDU Barca prijeti otimačinom kakva se ne...
907
Shares
NEVJERICA I MUK U MADRIDU Barca prijeti otimačinom kakva se ne pamti više od 20 godina

ŽELE ISCA

NEVJERICA I MUK U MADRIDU Barca prijeti otimačinom kakva se ne pamti više od 20 godina

Sport.ba
06. 02. 2019 - 18:00
0
Shares

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu najavio je mogući pokušaj kupovine Isca iz Reala, što bi bio prvi takav transfer još od Luisa Enriquea 1996. godine...

Malo je bilo igrača u historiji koji su se usudili nositi dres i Barcelone i Reala, a većina ih je, poput Figa, Ronalda i Saviole išla u smjeru Madrida. Posljednji koji je prešao izravno iz kraljevskog u katalonski klub bio je Luis Enrique 1996. godine, a uoči večerašnjeg El Clasica predsjednik Barcelone zaprijetio je ljutitom rivalu istim scenarijom s Iscom koji nezadovoljan sjedi na klupi kod Santiaga Solarija.

luisfigo

"Ako naš stručni štab zatraži igrača i on poželi otići iz Madrida, naravno da ćemo ga kupiti, iako se tako nešto nije dogodilo otkad sam na čelu Barcelone", izjavio je Josep Maria Bartomeu pa dodao:

"Nemamo pakt o nenapadanju, svato pokušava ekipu učiniti što konkurentijom. Isco? Ako će trebati, razgovarat ćemo o njemu s Realom."

iscoBarceloni neće biti lako ugrabiti 26-godišnjeg veznjaka jer za njega pokazuju interes mnogi bogati evropski klubovi poput Manchester Cityja, Chelseaja i Juventusa, no ako je Isco zaista ogorčen i želi napakostiti upravi madridskog kluba i svom treneru, zna se gdje bi trebao nastaviti karijeru... Trenutno ništa sa sigurnošću ne možemo tvrditi.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti