06. 02. 2019 - 10:28
TOM BRADY DAO IZJAVU I ŠOKIRAO SVIJET: Ovome se niko nije...
907
Shares
TOM BRADY DAO IZJAVU I ŠOKIRAO SVIJET: Ovome se niko nije nadao nakon šeste titule

NFL

TOM BRADY DAO IZJAVU I ŠOKIRAO SVIJET: Ovome se niko nije nadao nakon šeste titule

Sport.ba
06. 02. 2019 - 10:28
0
Shares

TOM BRADY postao je jedini igrač u povijesti NFL-a sa šest osvojenih naslova nakon što su njegovi New England Patriotsi prošle nedjelje u Atlanti porazili Los Angeles Ramse 13:3.

Već godinama se raspravlja o tome je li Brady najbolji u povijesti američkog nogometa, a ovaj naslov samo je to potvrdio. Ovakvo postignuće je još impresivnije kada uzmemo u obzir to da Brady ima 41 godinu i dalje igra na tako visokoj razini.


Doduše, Bradyju se ne sviđa kada mu netko kaže da je najbolji svih vremena. 

"Ne sviđa mi se taj naziv, sramim se toga. Ne znam kako prihvatiti komplimente. Lakše bi mi bilo kad bi mi rekli da sam smeće, spor i star. Rekao bih tada: 'Hvala, ali niste u pravu'. Ne znam što bih mislio o tome, znam samo da sam blagoslovljen. Znam koliko je teško igrati u NFL-u. Ponosan sam na svoje igrače što smo pobijedili u Super Bowlu", rekao je Brady.

41-godišnjak je na NFL draftu 2000. izabran kao 199. pick. Tada teško da je itko mogao zamisliti da će imati ovako dugu i uspješnu karijeru jer većina igrača koji budu izabrani tako nisko najčešće ne uspiju u NFL-u. Unatoč tome što je napravio u karijeri sve što je mogao, kaže kako planira igrati do 45. godine, što se nikada nije dogodilo na quarterback poziciji.

Najstariji do sada bio je Steve DeBerg koji je 1988. s 44 godine vodio Atlanta Falconse protiv New York Jetsa. Ali DeBerg je bio zamjena do tog trenutka u sezoni i nije igrao ni blizu Bradyjeve razine

(Sport.ba)

Učitaj još novosti