03. 02. 2019 - 21:30
KAD JE DUŠKO VIDI S NJIM! KARLEUŠA KRENULA PUT DUBAIJA:...
907
Shares
KAD JE DUŠKO VIDI S NJIM! KARLEUŠA KRENULA PUT DUBAIJA: Pogledajte s kim uživa u prvoj klasi

KAD JE DUŠKO VIDI S NJIM! KARLEUŠA KRENULA PUT DUBAIJA: Pogledajte s kim uživa u prvoj klasi

03. 02. 2019 - 21:30
0
Shares

Jelena Karleuša vratila se nastupima i promociji svoje nove pjesme, ali vrijeme provedeno u Srbiji riješila je da svede na minimum. Samo što se vratila iz zapadne Evrope, ona je krenula put Dubaija. 

karleusa1

Interesantno je da se nije skrivala od znatiželjnih pogleda fanova, kao što je to činila u prethodnim danima. 

karleusa2JK se u totalno opuštenom izdanju i bez šminke uputila na daleku destinaciju, a plišanog medu nije ispuštala iz ruku.

karleusa3

Jelena je u opuštenom izdanju i trenerkama pink boje uživala u letu uz film "Boemska rapsodija". Diva gdje god krene uživa u luksuzu, a naočare su postale njen neizostavni detalj od kog se ne odvaja. Ranije je to bio njen trend, a sada se čini da je to odličan način prikrivanja očiju, odnosno podočnjaka. Nesumnjivo je da je sve što se desilo uzdrmalo tlo pod nogama Karleuši.

karleusa4

Podsjetimo, ek splicitne fotke i sporni materijal isplivali su u javnost, a Vranješ tvrdi da je romasna izmjenju njega i JK trajala oko 2 godine. Sa druge strane, pop diva navodi da je u pitanju fotomontaža.

karleusa5

Jelena je na ovaj put krenula sa velikim plišanim medom, a da li je to poklon za supruga, ostaje tek da vidimo. 

karleusa6

Duško Tošić je prije samo jednog dana objavio u Instagram priči kako izgleda luksuzan apartman u Dubaiju u kome boravi, pa je više nego izvijesno da je došao red da bračni par posveti vrijeme sebi i porodičnim trenucima. Naime, kako su beogradski mediji prenijli, oni su i najavili da žele na neko vrijeme da se sklone od svega što ih je snašlo od kako je po*no afera Jelene i Ognjena Vranješa  odjeknula regionom i posvete se sebi. 

karleusa7

karleusa8

karleusa9

karleusa10

karleusa11

Učitaj još novosti