03. 02. 2019 - 21:01
Prvi McGregorov saradnik poslao poruku Khabibu: Pobjegao si od...
907
Shares
Prvi McGregorov saradnik poslao poruku Khabibu: Pobjegao si od mene da izbjegneš batine, a tvoje kolege su prave pič***e!

DILLON DANIS SE OGLASIO

Prvi McGregorov saradnik poslao poruku Khabibu: Pobjegao si od mene da izbjegneš batine, a tvoje kolege su prave pič***e!

Sport.ba
03. 02. 2019 - 21:01
0
Shares

Dillon Danis je poslao poruku Khabibu Nurmagomedovu vezanu uz njihovu tučnjavu na UFC-u 229 u oktobru koja je pokrenula pravi haos u lasvegaškoj T- Mobile Areni.

Khabibov menadžer se oglasio i rekao ono što smo svi očekivali: On je sljedeći!

Nakon što je u glavnoj borbi UFC-a 229 porazio Conora McGregora i odbranio pojas Nurmagomedov je preskočio kavez i skočio na Danisa iz irčevog tima.

Danis je putem Instagrama objavio snimku njihovog obračuna i ostavio komentar u kojem tvrdi da je u njihovoj konfrontaciji Dagestanac izvukao deblji kraj dok je njegove timske kolege optužio za kukavičluk.

“Pobrao si prekrasnu kontra desnicu kada si skočio na mene, uz to si primio i više aperkata iz klinča, a onda si pobjegao kako bi spriječio da te razbijem. Dok su mene obuzdavali predstavnici zakona članovi tvog tima su se prišuljali i udarili me s leđa. Kukavički potez pravih pič***a. Koji je tim tu častan?”

Nurmagomedov je zbog poticanja tučnjave na saslušanju ove sedmice od Atletske komisije Nevsde dobio 9-mjesečnu suspenziju uz što je finanijski kažnjen globom od 500 hiljada dolara.

khabib-nurmagomedov

Učitaj još novosti