02. 02. 2019 - 21:51
Gotovo – prijelazni rok u Evropi okončan, ali velika zvijezda...
907
Shares
Gotovo – prijelazni rok u Evropi okončan, ali velika zvijezda na putu ka Dalekom istoku

HAMŠIK NAPUŠTA NAPOLI

Gotovo – prijelazni rok u Evropi okončan, ali velika zvijezda na putu ka Dalekom istoku

Sport.ba
02. 02. 2019 - 21:51
0
Shares

Kako prenose ugledni talijanski novinari, koji su najpovjerljiviji izvor informacija po pitanju transfera, Napoli će ostati bez svog kapitena.

Gianluca Di Marzio i Fabrizio Romani prenose da će Marek Hamšik uskoro postati novi igrač kineskog Dalian Yifanga, a već su poznati i detalji bogatog ugovora.

hamsik

Slovak će potpisati trogodišnju vjernost Kinezima za što će godišnje zarađivati 9 milijuna eura. Uz to, klub sa San Paola će dobiti 15 milijuna eura na račun odštete za 31-godišnjeg veznjaka, a potvrda je stigla i od samog trenera napuljskog kluba, Carla Ancelottija.

hamsik-allan

„Bespotrebno je skrivati pregovore koji su u tijeku i nastojat ćemo ispuniti igračeve želje“, rekao je don Carlo, prenosi Di Marzio.

hamsik

Ugovor bi trebao biti potpisan u ponedjeljak, a Hamšik će – koji je postao ikona kluba – napustiti jug Italije nakon 12 godina.

hamsik

Transfer igrača je moguć u ovo vrijeme jer prijelazni rok u Kini još traje, a klubovi iz zemalja gdje je završen transfer period i dalje mogu prodavati nogometaše, ali ne i kupovati.

marek-hamsik

Učitaj još novosti