02. 02. 2019 - 15:14
OBJAVLJENE ŠOKANTNE INFORMACIJE: Rakitiću Barcelona okrenula...
907
Shares
OBJAVLJENE ŠOKANTNE INFORMACIJE: Rakitiću Barcelona okrenula leđa, a evo ko ga spašava

PRIMERA

OBJAVLJENE ŠOKANTNE INFORMACIJE: Rakitiću Barcelona okrenula leđa, a evo ko ga spašava

Sport.ba
02. 02. 2019 - 15:14
0
Shares

Što će biti s Ivanom Rakitićem? Činjenice su ovakve. Barcelonina sredina terena trenutno je prekrcana igračima. Tu su Rakitić, Busquets, Rafinha, Arthur, Coutinho, Samper, Vidal, Alena, Denis Suarez (posudba Arsenal), a kada dođe De Jong bit će ih doista previše i barem će trojica morati napustiti klub kako bi se uspostavio balans, kako na terenu tako i financijski, jer mladi Nizozemac nije baš jeftin.

rakitic

Katalonski dnevnik Sport prije nekoliko je dana tvrdio kako su prvi na popisu za odstrijel Ivan Rakitić, Denis Suarez i Rafinha. Rakitić je neizostavni igrač kod Valvereda od prvog dana njegova mandata, pa je mnoge iznenadila ova vijest, ali Sport tvrdi kako će Rakitić otići baš zato što je u sjajnoj formi i zato što je ovo posljednja prilika da se na njemu nešto zaradi.

Nakon toga oglasio se i Rakitić koji je rekao da će uskoro sjesti s predsjednikom i razgovarati o novom ugovoru, potom je Valverde javno rekao da do daljnjeg računa na Rakitića i kako će vjerojatno ići u sklapanje novog ugovora.

Međutim, Sport sada donosi novu ekskluzivu. Tvrde kako je po Rakitića došao milanski Inter i to s ogromnom ponudom. Ne navode o kojem je iznosu riječ, ali tvrde kako bi transfer mogao biti već na ljeto.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti