01. 02. 2019 - 21:09
Ovo je žena sa NAJPROVOKATIVNIJIM SELFIJIMA NA SVIJETU : A tek...
907
Shares
Ovo je žena sa NAJPROVOKATIVNIJIM SELFIJIMA NA SVIJETU : A tek kad joj vidite facu

Ovo je žena sa NAJPROVOKATIVNIJIM SELFIJIMA NA SVIJETU : A tek kad joj vidite facu

01. 02. 2019 - 21:09
0
Shares

Savremeno doba donijelo je sa sobom različite novotarije, a između ostalog već nekoliko godina unazad postoji i takmičenje za najprovokativnuije selfi fotografije, koje je samo jedno u nizu onizh vezano za društvene mreže.

Ove godine pobjednik je 24-godišnja Tami Hemebrou iz Australije. Lijepa plavuša je fitnes trenerica, a na Instagramu je prati više od devet miliona ljudi, no da ova brojka nije samo puka slučajnost i sreća, dokaz je i to što je “pokupila” i nagradu za najboljeg influensera Australije u organizaciji kultnog magazina “Cosmopolitan”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Tammy ???? (@tammyhembrow) on

Ona je, takođe, nagrađena i za svoju liniju sportske odeće “Saski Collection” kojoj je dala ime po svojoj ćerkici. Tami ima i sina Volfa, a ona je detalje trudnoće javno delila sa pratiocima, kao i proces povratka tela u formu nakon porođaja.

Mlada Australijanka je dobila djecu u vanbračnoj zajednici sa svojim privatnim trenerom, ali je par stavio tačku na svoj odnos.

“Uspjeh nije došao preko noći”, istakla je ova zgodna treberica, uz opasku da većina misli da je sve u njenom životu došlo bez muke, što je daleko od istine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????✨????????????????

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Tammy ???? (@tammyhembrow) on

Tami je u više navrata istakla da je u tinejdžerskim godinama imala niz loših navika – pušila je, hranila se nezdravo, pila je, koristila narkotike, malo je spavala, ali i da ju je sve to podstaklo da sada insistira na zdravom načinu životu. Zanimljivo je i da je odrasla u vuišečalnoj porodici sa četiri sestre i dva brata, a da je veliki dio mladosti provela u Maleziji i Švajcarskoj, kako bi otkrila život drugačiji od onog u Australiji.

 
 
 
 
Učitaj još novosti