27. 01. 2019 - 19:46
STRAVIČAN PAD Austrijanke Cornelije Hütter! Probila je dvije...
907
Shares
STRAVIČAN PAD Austrijanke Cornelije Hütter! Probila je dvije ograde pri 130 km na sat (VIDEO)

NEMA INFORMACIJA O OZLJEDI

STRAVIČAN PAD Austrijanke Cornelije Hütter! Probila je dvije ograde pri 130 km na sat (VIDEO)

Sport.ba
27. 01. 2019 - 19:46
0
Shares

Stephanie Venier pobjednica je zahtjevnog spusta održanog u njemačkom Garmisch Partenkirchenu. Austrijanki je to prva pobjeda u karijeri.

Povratnica u Svjetski kup Sofia Goggia iz Italije osvojila je drugo mjesto, a domaću publiku utješila je Njemica Kira Weidle popevši se na treću stepenicu postolja. 

Osim loših nastupa nekih od favoritkinja utrku su obilježili česti prekidi. Jedan od njih prouzročio je stravičan pad Austrijanke Cornelije Huetter. 

Huetter je u prvom dijelu staze naletjela na neravninu koja ju je izbacila u zaštitnu ogradu. Budući da se pad dogodio pri iznimno velikoj brzini Austrijanka je probila dvije zaštitne ograde i završila u trećoj, no srećom vrlo brzo sama je stala na noge i zasad nema nikakvih informacija o eventualnoj ozljedi. 

Domaću publiku najviše je razočarala jučerašnja objava Viktorije Rebensburg, trenutno najbolje njemačke skijašice. Rebensburg je najavila kako zbog priprema za svjetsko prvenstvo u Areu neće skijati današnji spust. 

Nakon što su 42 spustašice završile svoj nastup utrka je prekinuta zbog sigurnosnih razloga što je 10 skijašica ostavilo bez mogućnosti bilo kakvog plasmana.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti