27. 01. 2019 - 13:16
SPEKTAKULARNI TRADE KOJI TRESE NBA LIGU: Kyrie Irving na...
907
Shares
SPEKTAKULARNI TRADE KOJI TRESE NBA LIGU: Kyrie Irving na izlaznim vratima Bostona i prelazi kod najvećeg rivala

NBA

SPEKTAKULARNI TRADE KOJI TRESE NBA LIGU: Kyrie Irving na izlaznim vratima Bostona i prelazi kod najvećeg rivala

Sport.ba
27. 01. 2019 - 13:16
0
Shares

Lebron Džejms i Kajri Irving ponovo zajedno, ovog puta u Los Anđeles Lejkersima? Ovo je do petka bilo u domenu fantastike, ali su se stvari promijenile preko noći zahvaljujući jednom video snimku.

Lebron je na Instagramu objavio snimak u kome peva popularnu pesmu "Premotavanje" (Rewind) od Raskal Fletsa, koja govori o obnavljanju starog odnosa, a na snimku je označio upravo Irvinga.
 


Dio pesme koji se čuje u trenutku kada popularni "Kralj" snima video glasi:

"Znam da si sa njima, ali uskoro ćeš biti moj. Da mogu da vratim vrijeme pritisnuo bih premotavanje" - glasio je dio pesme. Po nekim informacijama možda se ovo odnosi i na Ol-star draft koji je na programu 7. ferbuara, a istog dana igraju upravo Lejkeri i Irvingov tim Boston Seltiksi.

Podsjetimo, posebno je zanimljivo da se Irving nedavno izvinio bivšem saigraču "jer je bio mlad i želio sve". Plejmejker je otkrio "da nije shvatao šta je zapravo Džejms radio za tim i koliko je teško biti najbolji na svijetu". Ovo je prošle nedjelje podgrejalo priče o dolasku plejmejker u "grad anđela", a nakon ovo video snimka "kralja" one su prosto eksplodirale.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti