25. 01. 2019 - 16:04
TRANSFERI UŽIVO: Na pomolu VELIKA TRAMPA između PSG-a i...
907
Shares
TRANSFERI UŽIVO: Na pomolu VELIKA TRAMPA između PSG-a i Bayerna, tri VELIKANA u utrci za igrača Uniteda, West Ham blizu dovođenja velikog pojačanja u napadu

ZANIMLJIVO I DANAS NA FUDBALSKOJ PIJACI

TRANSFERI UŽIVO: Na pomolu VELIKA TRAMPA između PSG-a i Bayerna, tri VELIKANA u utrci za igrača Uniteda, West Ham blizu dovođenja velikog pojačanja u napadu

Sport.ba
25. 01. 2019 - 16:04
0
Shares

Velika trampa na pomolu je između prvaka Njemačke i Francuske. Kako prenose francuski mediji, Paris Saint-Germain već je kontaktirao veznjaka Bayerna, Renata Sanchesa, a on je načelno iskazao interes za dolazak u 'grad svjetla'.

sanches

Sportski direktor Parižana na odlasku, Antero Henrique, u pregovore želi uključiti Adriena Rabiota, a uprava Bavaraca također je sklona ovoj opciji. Čini se kako je velika trampa mladih veznjaka sve bliže ostvarenju.

rabiot4

Kako prenosi Gazzetta dello Sport, Roma je najizgledniji kandidat za dovođenje 22-godišnjeg stopera Atalante Gianluce Mancinija. Iako je Bayern Munchen iskazao interes za nogometašem, 'Vučica' drži pole position.

West Ham je sve bliže potpisu pojačanja vrijednog 50 miliona eura. Riječ je o napadaču Celte iz Viga, Maxiju Gomezu.

Gotovo! Dosadašnji igrač Zenita, Leandro Paredes, potpisao je za Paris Saint-Germain. Igrač će u Dohi obaviti liječničke preglede, a potom i potpisati ugovor. Rusi dobivaju 40 miliona eura odštete, uz mogućih još 5 miliona bonusa.

paredes

Barcelona je kontaktirala predstavnike igrača Manchester Uniteda, Juana Mate, prenosi Goal.com. Katalonci ga žele dovesti ovog ljeta kada mu ističe ugovor s Crvenim vragovima te bi se on vratio u domovinu bez odštete.

mata

Interes za njegove usluge iskazali su i Juventus te PSG, ali jučer je Mirror pisao da bi ga u svoje redove vrlo lako mogao dovesti jedan londonski klub.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti