24. 01. 2019 - 18:55
DEFINITIVNI KRAJ ZA MODRIĆA U REALU: Španjolci otkrili planove...
907
Shares
DEFINITIVNI KRAJ ZA MODRIĆA U REALU: Španjolci otkrili planove Madriđana

PRIMERA

DEFINITIVNI KRAJ ZA MODRIĆA U REALU: Španjolci otkrili planove Madriđana

Sport.ba
24. 01. 2019 - 18:55
0
Shares

Činjenica je, najbolji igrač svijeta, Luka Modrić, osvojio je sve što se moglo osvojiti s Realom i u dresu tog kluba stekao je i titulu koju danas nosi, dakle, najboljeg na svijetu.

Španjolski novinar Alberto Rambla, tvrdi kako je uvjeren da će Luka Modrić zbog toga napustiti Madrid i karijeru nastaviti u milanskom Interu, koji je pokazao dosada najveći interes za Hrvatom.

Sve su sumnje otklonjene i sa svakim novim danom sve je jasnije da će Luka Modrić, unatoč izvrsnim igrama u posljednjem utakmicama, u junu okončati svoj ostanak u Real Madridu”, stoji u članku Don Balona.

Naglašava kako će Modrić sigurno otići jer Real je već sve pripremio za akviziciju njegove zamjene, a riječ je o Tottenhamovu Christianu Eriksenu.

perez-modric

Međutim, Realu će trebati silan novac i najbolji pregovarači da bi slomili Daniela Levyja, predsjednika Tottenhama, koji ih je već ‘ogoulio’ za Modrića i Garetha Balea. Eriksenov transfer vjerojatno će biti rekordno visok, što znači da bi mogao biti i veći od 222 miliona eura, koliko je plaćen Neymar kada je prelazio iz Barcelone u PSG.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti