24. 01. 2019 - 17:02
PA MOŽE LI OGNJEN NIŽE ? Jelena objavila novu fotografiju, a...
907
Shares
PA MOŽE LI OGNJEN NIŽE ? Jelena objavila novu fotografiju, a Vranješ je ljubomorno ISMIJAVAO

NEVJEROVATNO

PA MOŽE LI OGNJEN NIŽE ? Jelena objavila novu fotografiju, a Vranješ je ljubomorno ISMIJAVAO

Sport.ba
24. 01. 2019 - 17:02
0
Shares

Jelena Karleuša (40) je danas objavila nekoliko fotografija na Instagramu kako bi pokazala svojim pratiteljima da je još uvijek u dobrim odnosima sa svojim suprugom Duškom Tošićem (34). Radi se o slikama koje su snimili u Kini za njegov rođendan.

Njihov brak trenutno trese skandal s provokativnim fotografijama, porukama i snimkama koje je Jelena navodno slala nogometašu Ognjenu Vranješu (29). Pjevačica je sav sporni materijal nazvala montažom.

Jelena se pohvalila i suprugovim milijunskim ciframa koje će dobiti nogometnim ugovorom u Kini. Podijelila je s pratiteljima članak u kojem navode da je Duško dobio ugovor od 8.500.000 eura, a koji bi vrijedio do kraja 2021. Duško navodno trenutno zarađuje 5.800.000 eura po godini.

10

Kako prenosi stranica Celebrity Net Worth, Jelena Karleuša 'teži' 40 milijuna dolara. Pretpostavlja se da je najviše zaradila brojnim nastupima i televizijskim ugovorima te milijunskim profilima na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Karleuša se u strogoj tajnosti vratila iz Kine zbog snimanja emisije 'Zvezde Grande'. Jučer se po prvi put oglasila na Instagramu povodom ove afere.

"Mediji su odigrali najstrašniju ulogu protivno zdravom razumu, istini, novinarskom kodeksu. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svijet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene obitelji, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka šuti" - napisala je Jelena.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti