22. 01. 2019 - 17:32
ČERVAR TOTALNO POLUDIO NA PITANJE HRVATSKOG NOVINARA: "Šta vi...
907
Shares
ČERVAR TOTALNO POLUDIO NA PITANJE HRVATSKOG NOVINARA:

NIJE BIO PRETJERANO SRETAN

ČERVAR TOTALNO POLUDIO NA PITANJE HRVATSKOG NOVINARA: "Šta vi želite reći s tim pitanjem???"

Sport.ba
22. 01. 2019 - 17:32
0
Shares

Hrvatska je u ponedjeljak u Kölnu izgubila od Njemačke 22:21 u drugoj utakmici drugog kruga te ispala iz borbe za medalje.

njemacka-rukomet

Igrači, a posebno stručni stožer na čelu s Linom Červarom nakon utakmice su se žalili na danski sudijski par kojeg smatraju glavnim krivcem za poraz.

duvnjak-hrvatska

Červar je nakon utakmice rekao da je suđenje bilo za zatvor da se hrvatski narod mora pobuniti protiv toga da ga kradu, kao što je po njegovom mišljenju bio slučaj 2008., 2009. i ove godine.

lino-cervar

Dan nakon utakmice Červar je nastavio u istom tonu, a posebno ga je iznerviralo sasvim logično pitanje novinara s Nove TV. Vlado Boban pitao je selektora je li dovoljno dobro psihički pripremio momčad na moguće probleme sa suđenjem kad je u prošlosti bilo sličnih situacija. Červaru pitanje nije najbolje leglo.

cervar

"Vi želite reći da smo mi mentalno slabo pripremljeni? Pa ja se bavim psihologijom dosta, oni su savršeno bili pripremljeni. Smatram da dečki ne bi mogli igrati kako su igrali da nisu bili savršeno pripremljeni, a vi sad meni indirektno želite reći da nisu. Ne znam više na kojoj smo mi liniji... Kako su oni mogli tako igrati ako nisu bili savršeno pripremljeni!? Biste li vi igrati ako vas kradu cijelo vrijeme, a niste spremni? Oni su samo na kraju pokazali da su od krvi i mesa kao vi i ja. Pa nećemo valjda nakon utakmice reći 'Pa dobro, nama Hrvatima ste uzeli polufinale'. Kako?", odgovorio je Lino.

rukomet-njemacka-hrvatska

sp-rukomet-hrvatska-njemacka

cervar

(Sport.ba)

Učitaj još novosti