22. 01. 2019 - 17:08
Njemački golman branio Duvnjaka od novinara: "Nemojte ga...
907
Shares
Njemački golman branio Duvnjaka od novinara:

SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Njemački golman branio Duvnjaka od novinara: "Nemojte ga mučiti sa glupim pitanjima"

Sport.ba
22. 01. 2019 - 17:08
0
Shares

Hrvatska se sinoćnjim porazom od Njemačke 22:21 oprostila od borbe za medalje, poslala suparnika u polufinale i na El Clasico protiv Francuske stavila dodatan ulog – naš mogući plasman na Olimpijske igre.

Njemački golman Andreas Wolff bio je odličan sve do pred sam kraj kad je prepustio svoje mjesto rezervi, a za igru Hrvatske imao je što reći.

"Očekivali smo jaku Hrvatsku, ali kako je odigrala nakon onako teškog meča i poraza od Brazila samo dan ranije je nevjerovatno. Svaka čast, bila je bez Cindrića, jednog od najboljih rukometaša svijeta, ali je svejedno odigrala sjajno."

Posebno se dotakao svog klupskog saigrača iz Kiela…

"Žao mi je Duvnjaka. Odigrao je fantastično, stvorio toliko prili ka za Horvata i Štrleka. Šteta što najbolji rukometaš svijeta ide kući nakon glavne runde, odnosno neće igrati polufinale i utakmicu za medalju."

Duvnjak je netom prije njega dao izjavu njemačkoj televiziji ZDF-u, njemački kolega uporno ga je ispitivao o suđenju, ali Dule je ostao gospodin.

"Nemojte tako divnog tipa mučiti tako glupim pitanjima! Naravno da je nesretan nakon ovako tijesnog poraza u utakmici koja je vodila prema medalji. Za sportaša nema ništa gore nego kad tako izgubi utakmicu za takav ulog. Dovoljno je frustriran radi tog, ne mora još slušati glupa pitanja.“

(Sport.ba)

Učitaj još novosti