22. 01. 2019 - 16:03
DUŠKO SE KONAČNO OBRATIO OGNJENU: ''Ostavi mi ženu na miru, a...
907
Shares
DUŠKO SE KONAČNO OBRATIO OGNJENU: ''Ostavi mi ženu na miru, a ja ako te sretnem, bolje ti je da...''

DUŠKO SE KONAČNO OBRATIO OGNJENU: ''Ostavi mi ženu na miru, a ja ako te sretnem, bolje ti je da...''

Sport.ba
22. 01. 2019 - 16:03
0
Shares

Jelena Karleuša se nakon kraćeg boravka kod Duška Tošića u Kini vratila u Beograd.

karleusa

Duško je, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, odlučio vjerovati svojoj supruzi Jeleni Karleuši. No da mu nije svejedno zbog toga što je njegova žena okarakterisana kao ljubavnica, to je svima jasno kao dan. 

karleusa-vranjes

– Duško je poludio kada se u medijima pojavila priča da mu je žena nevjerna. To je još i nekako mogao da proguta, jer je sve bilo na nivou rekla-kazala, međutim, kada su krenule fotografije i prepiske, to ga je dotuklo. Najviše ga je zaboljela poruka u kojoj Jelena piše Ognjenu da Duška voli kao brata, te da među njima odavno ne funkcionišu stvari – kaže izvor i dodaje da je Tošić tada riješio da uzme stvar u svoje ruke i kontaktira s Ognjenom Vranješom.

karleusa-duskotosic– Muka mu je bilo što sluša da jedan Vranješ svakog dana proziva Jelenu i daje medijima njihove prepiske. Svjestan cijele situacije, kao i činjenice da ga je Jelena varala, ali da on želi da joj oprosti, pozvao je Ognjena.

5c404e1f-fc44-4172-8704-35400a0a0a67-vranjes-i-jelena1-previeworg

– Ognjen je pokušao da se posvađa sa Duškom, ali od njegovih uvreda nije mogao da dođe do riječi. Tošić mu je poručio da zaboravi na Jelenu, da prestane da je spominje u medijima i da je ostavi na miru. Takođe mu je rekao da se pazi, te da ako ga nekada sretne na ulici pređe na drugu stranu – otkriva izvor blizak fudbaleru.

Navodno, Duško je ispričao svojoj ženi da je kontaktirao s Ognjenom, te da ubuduće mora da vodi računa o svom ponašanju ako želi da i dalje budu zajedno.

karleusa-dusko

– Jeleni je ova situacija teško pala. S obzirom na to da joj uskoro izlazi album, da je pripremila ozbiljne spotove i da se konačno pomirila sa svim medijima u Srbiji, ovakav peh sebi nikako ne može da oprosti. Ipak, najvažnije joj je bilo da izgladi situaciju sa Duškom, a onda da redom rješava ostale probleme – kaže izvor.

Učitaj još novosti