22. 01. 2019 - 15:45
ŠPANCI TVRDE: Modrić na izlaznim vratima, Perez dovodi zamjenu...
907
Shares
ŠPANCI TVRDE: Modrić na izlaznim vratima, Perez dovodi zamjenu iz snovoa i to zahvaljujući Niki Kovaču

AS TVRDI

ŠPANCI TVRDE: Modrić na izlaznim vratima, Perez dovodi zamjenu iz snovoa i to zahvaljujući Niki Kovaču

Sport.ba
22. 01. 2019 - 15:45
0
Shares

Real Madrid silno se želi pojačati narednog ljeta, a jedna od najvećih želja jeste Christian Eriksen. Playmaker Tottenhama igra u životnoj formi, a na "Santiago Bernabeu" Danca vide kao dugoročnu zamjenu za Luku Modrića.

Međutim, gazda Spursa Daniel Levy poznat je kao poprilično tvrd pregovarač koji potpuno iscijedi kupca prije nego što pristane na transfer. Čini se da bi tako i sada moglo biti.

eriksen

Tako su u Realu odlučili "zasladiti" odštetu ubacivanjem jednog od svojih igrača u transfer, piše AS, a radi se o Jamesu Rodriguezu. Kolumbijac odrađuje drugu i posljednju godinu posudbe u Bayernu, ali od dolaska Nike Kovača na klupu, pao je u drugi plan i odigrao samo 12 utakmica u prvom dijelu ove sezone.

Jamesova je sudbina u potpunosti u Bayernovim rukama jer u ugovoru o posudbi stoji opcija prema kojoj Bavarci imaju pravo otkupa i ako se odluče aktivirati tu klauzulu, ništa se ne pita ni Real, ni igrača. Međutim, predsjednik Uli Hoeness još je jesenas najavio da ga Bayern neće zadržati.

james-rodriguez-cropped-ka0a4t13vfyp1tzgtltm47rqg

To omogućuje Madriđanima, koji Jamesa imaju pod ugovorom do ljeta 2021., da ga uključe u transfer za Eriksena i tako smanje novčani dio odštete Tottenhamu.

Unatoč maloj minutaži kod Nike Kovača, Rodriguez i dalje dobro kotira među evropskim velikanima pa su za njegove usluge ozbiljno zainteresirani Arsenal i Juventus te u nešto manjoj mjeri Napoli.

modric

S druge strane, Modrića se uveliko povezuje s Interom, ali sve češće i s Juventusom.

christian-eriksen

modric

james-rodriguez

(Sport.ba)

Učitaj još novosti