21. 01. 2019 - 15:34
NIJEMCI OTKRIVAJU: Ovo je PET RAZLOGA zašto ćemo pobijediti...
907
Shares
NIJEMCI OTKRIVAJU: Ovo je PET RAZLOGA zašto ćemo pobijediti Hrvatsku!

SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

NIJEMCI OTKRIVAJU: Ovo je PET RAZLOGA zašto ćemo pobijediti Hrvatsku!

Sport.ba
21. 01. 2019 - 15:34
0
Shares

Njemački mediji optimistični su da će njihova reprezentacija već danas pobjedom protiv Hrvatske osigurati polufinale Svjetskog prvenstva. Sport1 je tako izložio pet razloga zašto će domaćini pobijediti Hrvate.

njemacka

Sport1 ističe da je Hrvatska igrala fantastičan turnir do utakmice s Brazilom, ali je jučerašnja loša predstava u njihovim očima nadmašila sve dobro što je momčad Line Červara do tada napravila.

Strpljenje

Kao i Njemačka, Hrvatska miješa obranu 6-0 s obranom 3-2-1. Mirnoća je vrlo važna protiv vrlo stabilne, odlične obrane. Ne smijemo se dati isprovocirati da radimo tehničke pogreške, pišu Nijemci.

njemacka2

Duboko disanje

Nastavno na strpljenje, lako je moguće da će utakmicu presuditi snaga. Fabian Böhm smatra da se okršaj neće riješiti u prvih 30 minuta te da će ih 60 minuta konstantnog rada dovesti do pobjede. Napominju i da su Hrvati iscrpljeni nakon poraza od Brazila.

njemacka3

Raspoloženje i sabranost

Njemački su se igrači jučer, na svoj slobodan dan, novinarima hvalili odličnom atmosferom u reprezentaciji jer su uvijek tu jedni za druge, čak i u slučaju pogrešaka, te jednostavno vole biti i igrati zajedno. S druge strane, Domagoj Duvnjak i suigrači pokazivali su znakove frustracije, ufaju se Nijemci.

duvnjak-hrvatska

Obrana

Najveća snaga ove njemačke reprezentacije je obrana, a igrači i mediji uvjereni su da će postići velike stvari ostane li ona na dosadašnjoj razini. Sport1 piše kako Njemačka mora pametno igrati kad Hrvatska povuče golmana, izbaciti je iz ritma i tjerati na pogreške koje rezultiraju laganim golovima.

cervar

Navijači

Konačno, Njemačka se uzda i u svoje navijače. Znaju da će uz njih biti 19.500 ljudi i dati im samopouzdanje. Svjesni su da je Hrvatska imala fantastičnu podršku u Münchenu, ali i da su neutralni navijači u nedjelju stali uz Brazil, pa je i hrvatska snaga okopnjela. Selektor Christian Prokop kaže da ne bi želio Hrvatima biti u koži te vjeruje u još bolju atmosferu od "bombastične" koju su imali protiv Islanda.

lino-cervar

(Sport.ba)

Učitaj još novosti