20. 01. 2019 - 17:12
ZORAN KESIĆ NA URNEBESAN NAČIN PROKOMENTARISAO KARLEUŠU I...
907
Shares
ZORAN KESIĆ NA URNEBESAN NAČIN PROKOMENTARISAO KARLEUŠU I VRANJEŠA:

ORIGINALAN KAO I UVIJEK

ZORAN KESIĆ NA URNEBESAN NAČIN PROKOMENTARISAO KARLEUŠU I VRANJEŠA: "Znate, oni u Belgiji nemaju picu, pa..." (VIDEO)

Sport.ba
20. 01. 2019 - 17:12
0
Shares

Zoran Kesić prokomentarisao je aferu Jelene Karleuše, pa rasplakao od smijeha sve prisutne.

vranjes-karleusa

Voditelj je pokušao da "ublaži" detalje za slučaj da ga slušaju i djeca, ali svakako je u svom stilu "pogodio pravo u centar". Otkako su eksplicitne fotografije, snimci i navodna prepiska ugledali svetlost dana, pjevačica JK našla se u samom centru skandala.

karleusa-vranjes1

Pošto je objasnila da je u pitanju montaža i da će oni koji pokušavaju da naude njoj i njenoj porodici biti pravno gonjeni, otišla je kod supruga u Kinu, gdje su zajedno sa kćerkama proslavili njegov rođendan.

vranjes-karleusa

"Karleuša je navodno slala tu kaprićozu fudbaleru Vranješu koji igra u Belgiji, zašto? U Belgiji ima čokolade, piva, ali nema mnogo picerija. Ona je vjerovatn željela da pomogne kolegi svog supruga. Da mu se nađe, da pregrmi... a vruća, tek izašla iz peći... curi ona gorgonzola, malo se i osjeća", ispričao je on, a svi prisutni prasnuli su u smijeh.

S druge strane bh. fudbaler Ognjen Vranješ, kako se sumnja u javnosti, ne odustaje od pjevačice i šalje joj tajne poruke putem Instagrama. Naime, samo dan nakon što je internetom protutnjala fotografija Jeleninih nogu, on je učinio isto!

U kopačkama, najvjerovatnije pred trening, sjeo je u isti položaj kao i pjevačica i snimio kratak video.

17

(Sport.ba)

Učitaj još novosti