20. 01. 2019 - 15:56
TRANSFERI UŽIVO: Chelsea krenuo po VELIKO POJAČANJE iz...
907
Shares
TRANSFERI UŽIVO: Chelsea krenuo po VELIKO POJAČANJE iz Barcelone, novi preokret u slučaju De Jonga, poznata sudbina Arnautovića

NAJNOVIJE INFORMACIJE

TRANSFERI UŽIVO: Chelsea krenuo po VELIKO POJAČANJE iz Barcelone, novi preokret u slučaju De Jonga, poznata sudbina Arnautovića

Sport.ba
20. 01. 2019 - 15:56
0
Shares

Chelsea je započeo akciju dovođenja Phillipea Coutinha. Navodno je prvi kontakt s Barcelonom uspostavljen, a pregovori su otvoreni s cifrom od 100 miliona eura. Informaciju donosi nekoliko britanskih tabloida, a hoće li Coutinho biti odgovor Chelseaja na sve izgledniji odlazak Hazarda, vidjet ćemo u narednim danima.

coutinho

Novi preokret u slučaju Frenkieja de Jonga. Iako se jučer pisalo kako propada njegov transfer u Barcelonu, danas Mundo Deportivo donosi izjavu njegovog oca koji tvrdi kako su šanse da napusti Ajax već u januaru 95 posto, te da smatra da je Barcelona najbolji izbor. Čekamo rasplet!

frenkie-de-jong-ajax

Inter želi Federica Chiesu, što i nije neka velika tajna. Međutim, financije im priječe završetak posla, tako da će ova operacija pričekati ljeto. Tada bi Marotta i društvo mogli ponuditi nekog od igrača kako bi spustili cijenu, a spominje se Roberto Gagliardini.

chiesa

Pep Guardiola očajnički traži pojačanje na zadnjem veznom, a najnovija meta mu je Sebastian Rudy iz Schalkea.

Sky Sports prenosi kako će Marko Arnautovic gotovo sigurno ostati u redovima West Hama jer se nitko nije približio cifri od 50 miliona funti koju su Čekićari izvjesili za njega.

skysports-premier-league-football-west-ham-united-marko-arnautovic-4184527

(Sport.ba)

Učitaj još novosti