19. 01. 2019 - 15:49
SOLSKJAER JE BIO JASAN: S ovom izjavom je izazvao nevjericu...
907
Shares
SOLSKJAER JE BIO JASAN: S ovom izjavom je izazvao nevjericu među navijačima Manchestera i ŠOKIRAO SVE

PREMIERSHIP

SOLSKJAER JE BIO JASAN: S ovom izjavom je izazvao nevjericu među navijačima Manchestera i ŠOKIRAO SVE

Sport.ba
19. 01. 2019 - 15:49
0
Shares

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da ne očekuje da će dovesti nove igrače u zimskom prelaznom roku. Solskjer je preuzeo ekipu prošlog mjeseca i ostvario je šest uzastopnih pobeda od dolaska na Old Traford, što je najbolji start nekog trenera u historiji Mančester junajteda.

On je zamijenio otpuštenog Žozea Murinja, a ugovor je potpisao do kraja sezone. Upitan da li očekuje da tokom januara stigne neki novi igrač, Norvežanin je odgovorio:

solskjaer4

"Ne", preneo je Skaj. Za veznog igrača Skota Mektominaja zainteresovan je Seltik, koji želi da ga dovede na pozajmicu do kraja sezone, ali Solskjer je rekao da želi da zadrži 22-godišnjeg igrača i da klub namjerava da mu ponudi novi ugovor.

Zbog povrede lista, tri do četiri nedjelje će odsustvovati Maruan Felaini, a to bi moglo da utiče na odluku Junajteda da ne pusti Mektominaja da ode.

"Skot naporno radi, on je mlad dečko u koga vjerujem. Radimo na njegovom ugovoru. Znate kako je to sa povredama, sa Felainijem i ekipom koju imamo, nisam siguran da će uopšte biti nekih promjena u ekipi", naveo je Solskjer.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti