19. 01. 2019 - 15:43
TRANSFERI UŽIVO: Barcelona nema više strpljenja - postavili...
907
Shares
TRANSFERI UŽIVO: Barcelona nema više strpljenja - postavili ULTIMATUM Rabiotu, Juventus želi igrača Lyona

NAJNOVIJE INFORMACIJE

TRANSFERI UŽIVO: Barcelona nema više strpljenja - postavili ULTIMATUM Rabiotu, Juventus želi igrača Lyona

Sport.ba
19. 01. 2019 - 15:43
0
Shares

Barcelona nema strpljenja prema Adrienu Rabiotu i dali su mu ultimatum da se odluči do iduće sedmice prihvaća li njihovu ponudu ili dogovor otpada, prenosi Mundo Deportivo. 

rabiot5

Nakon što stigne Halilović, Genoin predsjednik Enrico Preziosi želi i Marka Pjacu!

Pjaca se bori s formom otkako se vratio nakon teške ozljede koljena, a ni nakon odlaska u Fiorentinu na posudbu nema dovoljnu minutažu. Genoa će to iskoristiti, piše Calciomercato, pa dovesti njega i Moisea Keana na posudbu iz Juvenutsa.

marko-pjaca-juventus

Ipak, Genoa je za sada pokazala samo interes, ne i učinila određene korake. Izgledno je da će obojica ostati u svojim klubovima, a da će na ljeto biti potencijalnog govora o prelasku u Genou.

Predstavnici Juventusa planiraju sjesti s čelnicima Lyona oko veznog igrača Tanguya Ndombelea, kojeg bi rado od idućeg ljeta vidjeli u Torinu.

ndombele

Trent Alexander-Arnold produžio je vjernost Liverpoolu novim dugoročnim ugovorom koji će ga zadržati na Anfieldu minimalno do 2024. godine. Ovaj mladić prošao je Liverpoolovu školu nogometa, a novi petogodišnji ugovor je garancija koliko ga, prije svih, cijeni Jurgen Klopp.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti