18. 01. 2019 - 15:34
SADA JE I SLUŽBENO: Levante uložio žalbu, slijedi odluka FS...
907
Shares
SADA JE I SLUŽBENO: Levante uložio žalbu, slijedi odluka FS Španije

KUP KRALJA

SADA JE I SLUŽBENO: Levante uložio žalbu, slijedi odluka FS Španije

Sport.ba
18. 01. 2019 - 15:34
0
Shares

LEVANTE je španjolskom nogometnom savezu službeno uputio žalbu zbog prve utakmice kupa protiv Barcelone u kojoj su Katalonci napravili nevjerojatnu pogrešku.

U početnoj postavi je tada bio mladi Juan Brandariz koji nije imao pravo nastupa. Brandariz je zaradio suspenziju u nastupu za Barcelonu B, a pravila kažu da se suspenzija mora odslužiti prije nego što igrač nastupi za prvu momčad.

valverdee534646020180226212725

"Levante je ovog jutra poslao žalbu španjolskom nogometnom savezu zbog ilegalnog sudjelovanja Barceloninog igrača u prvoj utakmici šesnaestine finala Copa del Reya", stoji na Twitter stranici kluba.

Barcelona je svjesna ove žalbe i sada čeka odluku glavnog suca španjolskog kupa, Carmena Pereza. Zbog slične pogreške je iz kupa 2015. godine izbačen i Real. Na utakmici protiv Cadiza u sastavu je imao Denisa Čeriševa koji je još iz doba igranja u Villarrealu imao tri žuta kartona koje su u Madridu previdjeli.

Ono što bi Kataloncima mogla biti olakotna okolnost je činjenica da je Levante ovu žalbu trebao predati do prošlog ponedjeljka, nakon prve utakmice kupa koju su pobijedili 2:1. Ali oni to nisu učinili, nego su to napravili tek kada su ispali.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti