18. 01. 2019 - 10:44
Otkriveno! Kakva Barsa, evo koji klub cilja Nejmar, već je...
907
Shares
Otkriveno! Kakva Barsa, evo koji klub cilja Nejmar, već je saopštio ocu!

Brazilac zamišljen kao "protivteža" dvojici ponajboljih fudbalera u 21. vjeku.

Otkriveno! Kakva Barsa, evo koji klub cilja Nejmar, već je saopštio ocu!

Sport.ba
18. 01. 2019 - 10:44
0
Shares

Svakog prelaznog roka ista priča - Nejmar odlazi iz Pari Sen Žermena!

Iako je to teško ostvarivo ove zime, nije nemoguće da takav scenario vidimo narednog ljeta pošto je Brazilac u nekoliko navrata svojim postupcima stavljao do znanja da nije oduševljen Parižanima koji pored dominacije u Francuskoj ne uspjevaju da naprave iskorak u Evropi.

neymar-brazil

Sve su jače priče da bi Nejmar mogao da se vrati u Barselonu odakle je i stigao prije godinu i po dana, ali sada bi čitava priča mogla da dobije drugačiji epilog.

Španski Don Balon tvrdi da je Pep Gvardiola riješen da dovede Brazilca kao nekog ko bi mogao da parira Leu Mesiju ili Kristijanu Ronaldu, a za to je spreman da ponudi 100 miliona eura plus Gabrijela Žezusa.

Mladi napadač ove sezone ima određenih problema zbog neefikasnosti, ali nema sumnje da ga čeka blistava budućnost. Ipak, Pep je spreman da "žrtvuje" budućnost kako bi u što kraćem vremenskom periodu sastavio ekipu po želji.

Nejmar je nedavno otkrio da bi želio da se oproba u Premijer ligi jednog dana što je kazao i svom ocu koji vodi računa o njegovoj karijeri.

Kako bi se Brazilac snašao na Ostrvu?

(Sport.ba)

Učitaj još novosti