18. 01. 2019 - 09:43
"OVO JE DOKTOR, DOŠAO JE DA PREGLEDA MAMU": Karleuša je...
907
Shares

"OVO JE DOKTOR, DOŠAO JE DA PREGLEDA MAMU": Karleuša je Vranješa dovodila u porodičnu kuću, I LAGALA KĆERKE!

Sport.ba
18. 01. 2019 - 09:43
0
Shares

Ognjen Vranješ posjećivao je Jelenu Karleušu u njenoj kući na Dedinju kada je imala zdravstvenih problema.

ŠTA SE DOGAĐA, JELENA KARLEUŠA NESTALA BEZ TRAGA: Niko ne zna šta je s njom, NE SLUTI NA DOBRO!​

5c404e1f-fc44-4172-8704-35400a0a0a67-vranjes-i-jelena1-previeworgNjene kćerke Atina i Nika bile su uvjerene da je on doktor koji se brine o njihovoj mami.

karleusa1

Pop zvijezda je muža, Duška Tošića, varala u njihovom bračnom krevetu kad god je on bio u inostranstvu, ali je imala dobar paravan, piše "Kurir.rs".

"Jelena i Ognjen su se često švaler***li u njenoj i Duškovoj kući u Beogradu. Vranješ je kod nje češće dolazio 2017. godine kada je ona imala zdravstvenih problema. Kada se slučajno sreo s pjevačicinim kćerkama, Jelena im je rekla da je to njen doktor", priča izvor blizak pjevačici.

karleusa

Jelena Karleuša je morala ljubavnika da dovodi kući, jer su tu bile najmanje šanse da će ih neko uhvatiti.

"S obzirom na to da su Jelena i Ognjen javne ličnosti, nikako nisu mogli da se viđaju po beogradskim hotelima i privatnim smještajima jer bi ih sigurno neko provalio. Zbog toga je morala da ga dovodi kući, on bi se sakrio ispod kapuljače i niko ga ne bi primijetio, a i dio Beograda u kome ona živi je miran i nema mnogo ljudi i komšiluka", rekao je izvor blizak pjevačici.

karleusa-dusko

U tom periodu Jelena je imala hiruršku intervenciju, pa je vrijeme uglavnom provodila u svom domu.

karleusa

"Karleuša je u tom periodu morala na operaciju tumor a na materici. To je bio veoma težak period za nju i mnogo joj je značila Ognjenova pažnja i podrška. Uglavnom je dolazio kod nje kada je potpuno sama kod kuće. Međutim, dešavalo se da se Vranješ nakratko sretne sa Atinom ili Nikom, ali djeca, naravno, nisu mogla ni da pretpostave o čemu se radi, već su vjerovala da je to mamin doktor. Kada bi se sreli, ona bi im rekla: 'Ovo je čika Ognjen, doktor, došao je da pregleda mamu.'"

Da su se viđali u njenom stanu, potvrdio je i sam Ognjen.

vranjes"Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta, od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim mjestima, pa čak i u njenoj kući."

Pjevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko je veoma aktivan na društvenim mrežama.

jkarleusa

KOMŠIJE OGNJENA VRANJEŠA SVE ZNAJU I ODLUČILI SU PROGOVORITI: "Ovdje često dolazi, a kad dođe..."​

Međutim, nakon što su u javnosti procurile njene fotografije kojima se baš i ne može pohvaliti, pjevačica je "nestala".

3

Nakon što je na svom Twitter profilu napisala "kraj" i da ne može da se izbori sa situacijom koja ju je snašla, Jeleni je ugašen profil na ovoj društvenoj mreži. 

Pretpostavlja se da joj je nalog ugašen zbog pretnji Ognjenu Vranješu, u kojima ga je, citiramo, nazvala "malim crvom koji nikad više nigdje neće zaigrati fudbal", ali i "da će se zlo vratiti njegovoj porodici", te da "bježi i da se iseli brzo".

1

Ono što je novost jeste da Jelena već 48 sati ne objavljuje komentare, niti fotografije ni na Instagramu, ni na Facebooku. Na Facebooku je posljednji put objavila sliku i komentar prije dva dana.

karleusa-duskoPjevačica je u jeku afere otišla kod supruga Duška Tošića u Kinu, odakle je trebalo da se vrati do petka, kada je bilo zakazano snimanje emisije "Zvezde Granda" u kojoj je ona jedan od članova žirija.

jelena-karleusa-dusko-tosic-1

Međutim, pjevačica se nije pojavila i snimanje je odgođeno za narednu sedmicu.

Učitaj još novosti