16. 01. 2019 - 19:05
NAŠLO SE RJEŠENJE: Andy Murray neće morati u PENZIJU AKO URADI...
907
Shares
NAŠLO SE RJEŠENJE: Andy Murray neće morati u PENZIJU AKO URADI OVU OPERACIJU

TENIS

NAŠLO SE RJEŠENJE: Andy Murray neće morati u PENZIJU AKO URADI OVU OPERACIJU

Sport.ba
16. 01. 2019 - 19:05
0
Shares

Mislim da se Andy Murray može vratiti profesionalnom tenisu, kazao je Bob Bryan (40) za BBC.

Bob Bryan legenda je tenisa u parovima, a njegova profesionalna karijera traje od daleke 1998. Nije toliko nevjerojatno da igrači dugo traju u parovima, ali Bryana sport nije mazio. Imao je nekoliko neugodnih ozljeda, posebno kuka, tako da zna što priča kada kaže da se škotski tenisač Andy Murray može vratiti na terene.

murray

Američki tenisač smatra je Murrayu potrebna operacija pa mu se obratio i ponudio pomoć. Bryan je prošlog ljeta imao složenu operaciju kuka i svaki dan se čuje s Murrayem kojem predlaže isto kako bi spasio karijeru. Preporučio mu je doktora Edwina Sua koji se kroz godine specijalizirao za operacije kuka.

"On je jedini tip koji profesionalnom sportašu može vratiti profesionalni sjaj. Pomogao je košarkašima, hokejašima, a ja sam mu bio prvi tenisač kojem je pomogao" - rekao je Bob Bryan pa dodao:

"Mislim da će Andy otići na operaciju kako sam mu i savjetovao. Zaintrigirala ga je mogućnost oporavka i povratka tenisu. Stalno me ispituje o mom oporavku nakon te operacije. Zanima ga kako sam se osjećao nakon treninga, nakon mečeva." - završio je Bryan koji je uvjeren da će se Murray vratiti.

Podsjetimo, na konferenciji za medije uoči početka Australian Opena škotski tenisač i bivši svjetski broj jedan je najavio mirovinu. Murray se posljednjih dvadesetak mjeseci muči s povredom kuka i čini se da više ne može...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti