16. 01. 2019 - 18:04
SOLSKJAER PRAVI ČISTKU: Norvežanin neće računati na ovu...
907
Shares
SOLSKJAER PRAVI ČISTKU: Norvežanin neće računati na ovu zvijezdu više  i mnoge je  ŠOKIRAO

PREMIERSHIP

SOLSKJAER PRAVI ČISTKU: Norvežanin neće računati na ovu zvijezdu više i mnoge je ŠOKIRAO

Sport.ba
16. 01. 2019 - 18:04
0
Shares

Maruan Felaini će postati prva žrtva vladavine Ole Gunara Solskjera, a Mančester junajted je spreman da čuje ponude za belgijskog vezistu. Felaini je kao zamjena imao dva ulaska na teren na čak šest pobjedničkih utakmica, očigledno je da mu nema mjesta u timu.

Uprkos tome što je ljetos potpisao dvogodišnji ugovor, klub će mu dozvoliti da ode, ali samo ako je dobra ponuda u pitanju. Istakli Milan, Porto, kao i kineski fudbalski klub Gvangžu Evergrande koju su se zainteresovali za 31-godišnjeg fudbalera.

fellaini-gol
Kada je stigao iz Evertona, Felaini je svoj prošli ugovor potpisao za 27 miliona funti. Naleteo na brojne kritike fanova, ali je zato bio visoko cijenjen od strane Žoze Murinja.

Bivši trener Mančester Junajteda imao je posebno mjesto za njega i znao je kako da iskoristi njegovu fizičku snagu i spretnost u vazdušnim duelima, dok Solskjer ima drugačiji pristup, stil igre i nema mjesta za Maruana, čiji su dani u Mančesteru odbrojani.

Mančester junajted je trenutno u seriji od pet vezanih pobeda u Permijer ligi od imenovanja Solskjera za trenera i trenutno su na diobi 5. mjesta sa Arsenalom.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti