16. 01. 2019 - 17:34
Nadal i Federer su prozvali Novaka, ali sad ih je Đoković...
907
Shares
Nadal i Federer su prozvali Novaka, ali sad ih je Đoković ušutkao odgovorom i pokazao kakav je gospodin: Imaju moj broj telefona (VIDEO)

TENIS

Nadal i Federer su prozvali Novaka, ali sad ih je Đoković ušutkao odgovorom i pokazao kakav je gospodin: Imaju moj broj telefona (VIDEO)

Sport.ba
16. 01. 2019 - 17:34
0
Shares

Rafael Nadal je javno prozvao Novaka Đokovića povodom njegove aktivnosti u Savjetu igrača povodom najave smjene Krisa Kermonda sa čela ATP-a. Ubrzo se javio i Rodžer Federer, a sada je Novak Đoković odgovorio obojici.

I može se reći da ih je ućutkao i da će sledeći put dobro da razmisle prije nego što upute kritiku bez osnova na račun najboljeg tenisera sveta.

Đoković je naglasio da nikakva odluka još nije donijeta i da će biti vremena da se svi koji su zainteresovani uključe u to. Naglasio je da će to biti i Rodžer Federer i Rafael Nadal, koji nisu u savetu, ali je njihovo mišljenje od esecnijalnog značaja za tenis.

"Prije svega treba da raščistimo da odluka nije donijeta i još imamo vremena. Predstavnici Saveta će pričati s Rodžerom i s Rafom i s bilo kim zainteresovanim. Želim da se zna još nešto. Rafa je oduvijek bio uključen, u to nema sumnje. Bilo kao dio političke strukture, Savjeta ili ne. Uvijek je pokušavao da unaprijedi igru i poštujem to, jer ne žele mnogi igrači da budu uključeni u to. To je nešto što mi kao članovi Saveta igrača želimo da ubijedimo igrače da se uključe u ove bitne odluke, jer je to važno za budućnost našeg sporta."

"Mislim da je komunikacija bolja u odnosu na period kada nisam bio u Savetu, ovo je moja sedma godina kako sam u Savetu i mislim da je komunikacija među igračima unapređena, što je odlično. To je ono što nam je potrebno. Naš primarni posao je da igramo posao, a svi ostali imamo i druge prioritete, to je za sve nas dodatni napor, bar iz moje perspektive, ali radim to, jer brinem o sportu i igračima i želim da koristim svoj status za pozitivne promene." - poručio je Đoković, koji se osvrnuo i na reči Rodžera Federera i najavio razgovor s njim.

"Pričaćemo, nismo imali priliku da igramo sada. Ako ne ovdje, onda poslije Australijan opena. Imamo brojeve, pričao sam sa Rodžerom u posljednjih šest mjeseci nekoliko puta, takođe i sa Rafom na US Openu. Sa moje strane pokušavam da stvorim vrijeme za takve stvari, jer oni nisu dio Saveta igrača, ali su ekstremno bitni u donošenju bitnih odluka" - zaključio je Đoković tu temu.

Pogledajte kako je Đoković slavio na startu Australijan opena

(Sport.ba)

Učitaj još novosti