16. 01. 2019 - 16:01
SAGA SE ZAVRŠILA: Više nema mjesta za Ozila u ARSENALU, vraća...
907
Shares
SAGA SE ZAVRŠILA: Više nema mjesta za Ozila u ARSENALU, vraća se u ŠPANIJU

TRANSFER

SAGA SE ZAVRŠILA: Više nema mjesta za Ozila u ARSENALU, vraća se u ŠPANIJU

Sport.ba
16. 01. 2019 - 16:01
0
Shares

Arsenal je očajan. Naime, čine sve kako bi se oslobodili Mesuta Ozila, i to iz dva razloga.

Prvi je ogroman novac koji dobija, oko 20 miliona bruto po sezoni, pisali smo da su u klubu bijesni na Gazidisa i Vengera jer su mu dali novi ugovor koji je basnoslovan, a Emeri na njega i ne računa.

Drugi je situacija u svlačionici, nezainteresovani Ozil koji je spreman da sjedi na tribinama i prima bogatstvo navodno, kako tvrdi legendarni golman "Gunera", Dejvid Siman, iritira ostale igrače. Ozil je nuđen Juventusu i Interu, stigao je negativan odgovor, italijanski velikani ne bi mogli da ga plaćaju, čak ni da ga Arsenal pusti besplatno ili na pozajmicu.

ozil-2

Pojavile su se ponude iz Kine, ali Nijemcu ne pada na pamet da se seli iz Evrope. U Londonu razmišljaju da mu ponude da ga isplate do kraja sljedeće sezone, nekih 30 miliona evra, samo da ode.

Pojavilo se svetlo na kraju tunela, naime, uz odštetu, Ozil bi prihvatio ponudu Atletika iz Madrida koji bi platio Arsenalu 20-tak miliona evra, a jasno, Nijemcu koji ima 30 godina ponudio mnogo manju platu.

No, Ozil bi ostvario cilj da se vrati u Primeru gde je već igrao za Real, ali i da ne izgubi veliki novac, kao i da igra na najvećoj sceni. Da li će od ovoga biti išta, ostaje da vidimo...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti