15. 01. 2019 - 22:25
Arsenal dovodi ZVIJEZDU Bayerna koja je Kovaču pravila najviše...
907
Shares
Arsenal dovodi ZVIJEZDU Bayerna koja je Kovaču pravila najviše problema za samo tri miliona eura

MORAJU SE OKRENUTI POSUDBAMA

Arsenal dovodi ZVIJEZDU Bayerna koja je Kovaču pravila najviše problema za samo tri miliona eura

Sport.ba
15. 01. 2019 - 22:25
0
Shares

Engleski mediji pišu da Arsenal, u želji da ove zime nađe jeftina pojačanja, namjerava od Bayerna preuzeti posudbu Jamesa Rodrigueza iz Reala.

james4

Arsenalu očajnički trebaju pojačanja, ali je Unai Emery prije sedmicu dana rekao da klub u ovom prijelaznom roku može dogovarati samo posudbe jer novca za kupnju igrača - nema.

Ta izjava izazvala je bijes među Arsenalovim navijačima koji plaćaju najskuplje godišnje ulaznice u Premiershipu da gledaju klub koji ima najveću zaradu na dan utakmice od svih drugih u Premiershipu.

james

U takvim uvjetima naći adekvatna pojačanja je gotovo nemoguće, pa se opcija posudbe zaboravljenog Kolumbijca čini kao dobar potez.

james1

Jamesa Rodrigueza u Bayern je doveo Carlo Ancelotti, no nije se previše naigrao. Ove sezone je kod Nike Kovača preselio na klupu, a krajem novembra je ozlijedio ligamente koljena.

james

James je na dvogodišnjoj posudbi iz Reala, a Bayern na ljeto ima opciju otkupa njegova ugovora za 45 miliona eura koju neće iskoristiti. U Münchenu ga nemaju u planovima i, kako piše Daily Mail, rado bi ga poslali u London.

james2

(Sport.ba)

Učitaj još novosti