15. 01. 2019 - 13:51
DIREKTOR ANDERLECHTA ZATEČEN FOTKAMA Drama Ognjena Vranješa...
907
Shares
DIREKTOR ANDERLECHTA ZATEČEN FOTKAMA Drama Ognjena Vranješa nakon skandala s Karleušom - Loša mu krvna slika, ne dolazi na treninge!

SKANDAL SE NASTAVLJA

DIREKTOR ANDERLECHTA ZATEČEN FOTKAMA Drama Ognjena Vranješa nakon skandala s Karleušom - Loša mu krvna slika, ne dolazi na treninge!

Sport.ba
15. 01. 2019 - 13:51
0
Shares

Skandal Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa glavna je tema razgovora uz jutarnju kaficu u BiH, Srbiji, na Balkanu, u dijaspori, a i u dalekoj Kini. 

karleusa-vranjes

VIDITE LI OVO?! VRANJEŠ JE U SMS PORUCI KARLEUŠI NAPRAVIO JEDNU KOBNU GREŠKU: Ovo će svima ŽESTOKO ZASMETATI!

Karleušin mali od skandala, usijana glava! Ko je Ognjen Vranješ i zašto ga mrze i Srbi i Hrvati i Bošnjaci? (VIDEO)

karleusa-vranjes1Bh. reprezentativac (nadamo se bivši) u potpunom je životnom rastrojstvu nakon skandala koji je izazvao objavljivanjem golišavih fotografija srbijanske pjevaljke za koje ona pak tvrdi da su montirane.

karleusa-por

S druge strane, Karleuša je uzvratila objavljivanjem slike njegovog polnog organa, kao i prepiske i slike kako uplakan moli da bude s njim. Ovaj nezapamćeni skandal odjeknuo je do Belgije, gde su čelnici Anderlechta potpuno šokirani informacijama koje su došle do njih.

karleusa

Vranješ je, inače, već odavno na rubu otkaza u ovom slavnom klubu, prvenstveno zbog svog ponašanja. Prvo je to bilo zbog njegove objave poslije meča AEK - Ajax, kada je javno podržao bacanje molotovljevog koktela na tribinu s holandskim navijačima, zbog čega je kažnjen, da bi nedavno klub odlučio da ga ne povede na pripreme, zvanično, zato što je bolestan. Aferu s tetovažom sad nećemo ni spominjati.

vranjes12

Generalni direktor Anderlecha, Michel Verschueren, rekao je da nemaju sve informacije i da će tek nakon toga klub donijeti jasan stav po pitanju svog defanzivca.

vranjes

"I ja sam pročitao isto što i vi. Još istražujemo koliko je to tačno i kako ćemo reagovati, ali za sada ne mogu da kažem ništa jer još nemamo sve informacije", poručio je, te objasnio i da se Vranješ razbolio i da mu je loša krvna slika, te da zbog toga ne dolazi na treninge.

ognjenvranjes

"Bio je zaista veoma bolestan. Imao je lošu krvnu sliku, i vidjećemo kako će biti poslije. Očekujem uskoro vijesti od klupskog doktora i trenera kada će Vranješ ponovo biti u pogonu", dodao je Verschueren.

tosic-karleusa-vranjes

vranjes-place

1

3

vranjes

2

1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti