15. 01. 2019 - 09:20
NA POMOLU RAZMJENA EPSKIH RAZMJERA Ronaldu se pridružuje jedan...
907
Shares
NA POMOLU RAZMJENA EPSKIH RAZMJERA Ronaldu se pridružuje jedan od omiljenih saigrača, u Madrid stiže ZVIJER

DYBALA ZA ISCA?!

NA POMOLU RAZMJENA EPSKIH RAZMJERA Ronaldu se pridružuje jedan od omiljenih saigrača, u Madrid stiže ZVIJER

Sport.ba
15. 01. 2019 - 09:20
0
Shares

Španac Isco pao je u nemilost trenera Santiaga Solarija i njegov odlazak iz Reala se polako bliži. Isco želi igrati, to je sasvim logično, stoga želi pronaći destinaciju gdje će opet biti važna figura kao što je bio u Realu prethodnih godina.

ŠPANAC OSTAO ZABEZEKNUT "On novi Messi? Mora da se šalite? NE?! Laku noć.."

iscoI navijači su mu okrenuli leđa, pa je rastanak s Kraljevima apsolutno neizbježan. Sjajni veznjak ranije je bio na meti Liverpoola, Arsenala, Uniteda, Bayerna, PSG-a, ali čini se da bi ipak vrlo lahko mogao završiti u Torinu.

Kako pišu španski mediji, i Fiorentino Perez intenzivno radi na odlasku Isca, a navodno ga je ponudio Juventusu. Isco vrijedi 75 miliona eura, stoga je teško za očekivati da će toliko Juventus iskeširati za njega.

asensio-isco-real

Ipak, u tu priču bio mogao biti uključen i Paulo Dybala koji je dugogodišnja želja Realovog šefa. Argentinca se sve češće povezivalo s Interom, ali jasno je da Stara dama svog sjajnog napadača ne želi prodati direktnom konkurentu.

Dybala bi se mogao savršeno uklopiti na "Santiago Bernabeu", a Real bi tako zadao udarac i Barceloni. Naime, i Katalonci su ranije željeli Dybalu u svom sastavu, ali Juventus tada nije pristajao na prodaju...

isco

dybala

(Sport.ba)

Učitaj još novosti