13. 01. 2019 - 15:44
United se rješava DVA SJAJNA IGRAČA da bi doveli velško ČUDO...
907
Shares
United se rješava DVA SJAJNA IGRAČA da bi doveli velško ČUDO OD DJETETA!

NA MLAĐIMA SVIJET OSTAJE

United se rješava DVA SJAJNA IGRAČA da bi doveli velško ČUDO OD DJETETA!

Sport.ba
13. 01. 2019 - 15:44
0
Shares

Nakon odlaska Josea Mourinha s Old Trafforda Unitedu su procvjetale ruže, a navijači su daleko zadovoljniji. Nazire se u rezultat, no naziru se i nova igračka rješenja i odlasci.

antonio-valencia

Fox Sports piše kako se United sprema zahvaliti kapitenu Antoniju Valenciji i iskusnom veznjaku Marouneu Fellainiju kojeg se već nekoliko puta selilo iz Manchestera.

Kapitenu ugovor ističe za šest mjeseci, a očito je gotova stvar kako neće ostati i piše se kako već pregovara sa Interom iz Milana koji bi ga jako rado vidio u svojim redovima.

manchester-uniteds-marouane-fellaini-after-being-sent-off-with-manager-jose-mourinho

Dakle, to je prilično sigurna stvar, a u Milan bi trebao i drugi akter ove priče, ali ne u Inter. AC Milan najviše je zagrizao za Fellainija koji ima minimalne šanse za ostanak.

fellaini-united

No, sprema se i dolazak i to velškog čuda od djeteta Davida Brooksa koji igra sjajno u Bournemouthu. Tek mu je 21 godina, a ove sezone pokazao se kao ponajboljim mladim veznjakom lige, a postigao je i pet pogodaka tokom jesenskog dijela prvenstva. U Unitedu misle kako su u njemu pronašli idealnog veznjaka kakav im treba još odlaska velikana poput Giggsa i Scholesa.

david-brooks

david-brooks1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti