13. 01. 2019 - 12:59
EMOTIVNA PORUKA UPUĆENA RIVALU: "Bili smo klinci, a znao sam...
907
Shares
EMOTIVNA PORUKA UPUĆENA RIVALU:

TENIS

EMOTIVNA PORUKA UPUĆENA RIVALU: "Bili smo klinci, a znao sam da ćemo biti veliki"

Sport.ba
13. 01. 2019 - 12:59
0
Shares

IZJAVA Andyja Murraya da će na Wimbledonu, a možda već i na ovogodišnjem Australian Openu, završiti karijeru zatekla je teniski svijet.

Znalo se da se Britanac gotovo dvije godine muči s povredom kuka, ali malo tko je bio spreman na činjenicu da jednog od najboljih igrača generacije uskoro neće biti na Touru. Na svemu su mu zahvalili Rafael Nadal i brojni drugi tenisači, a sinoć mu je na Instagramu i Novak Đoković posvetio velik post.

Uz fotografiju s njihovog posljednjeg zajedničkog treninga, na kojem je Đoković uvjerljivo slavio, Đoković se prisjetio prvog susreta s Andyjem, kad je imao 14 godina:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tarbes, France 2001, “Les Petite As” First time we met and played. Something was telling me back then that we’d have an amazing rivalry and experience of playing each other on the biggest stage for many years to come. What you are trying to do is nothing short of brave and inspiring. I met with you the other day and couldn’t really verbalize my compassion for what you’re going through. As an athlete, fellow tennis player and friend, I respect and fully support you every second of this Australian Open and every next attempt to compete at the highest level. Whatever happens, I will always cherish our amazing matches over the years and be grateful for those experiences ???? Big hug Andy, stay strong. @andymurray

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

"Tarbes, Francuska, 2001. godine. Le Petite As. To je bio prvi put kad smo međusobno igrali i upoznali se. Nešto mi je tad govorilo da ćemo biti veliki rivali i da ćemo se u godinama koje su pred nama susretati na najvećim turnirima. Ovo što ti radiš je vrlo hrabro i inspirativno. Vidjeli smo se neki dan i zaista nisam imao riječi kojima bih opisao koliko suosjećam s tobom i svime što prolaziš. Kao sportaš, kolega tenisač i prijatelj poštujem te i navijat ću za tebe svake sekunde ovog Australian Opena kao i na svim turnirima do kraja tvoje karijere. Što god se dogodilo, uvijek ću se s užitkom prisjetiti naših međusobnih mečeva i biti ti zahvalan na tim iskustvima. Budi jak, šaljem ti veliki zagrljaj", napisao je Đoković.

On i Murray odigrali su 36 međusobnih susreta. Novak je dobio 25, a Andy 11.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti