12. 01. 2019 - 09:37
ON JE NAJTRAŽENIJI FUDBALER NA SVIJETU: Juve ima rješenje i za...
907
Shares
ON JE NAJTRAŽENIJI FUDBALER NA SVIJETU: Juve ima rješenje i za to, ali ima ozbiljnu KONKURENCIJU

SERIE A

ON JE NAJTRAŽENIJI FUDBALER NA SVIJETU: Juve ima rješenje i za to, ali ima ozbiljnu KONKURENCIJU

Sport.ba
12. 01. 2019 - 09:37
0
Shares

Paulo Dibala na naslovnim stranama, svakako, ako su tačna pisanja italijanskih medija biće najtraženiji igrač na tržištu narednog ljeta. Naime, ako ode Ikardi, Inter bi da uloži novac u Argentinca, ali "La Hoja" košta oko 130 miliona eura.

Ovi poslednji imaju ključ u rukavu, Iska. Juve silno želi Andalužanina na ljeto, ali Perez hoće da ga mijenja za Dibalu.

Ipak, čini se da je, s obzirom na situaciju ove sezone fudbaler Juventusa vrijedniji na tržištu, Isko se procjenjuje na oko 100 miliona. Uz španskog reprezentativca, Perez ima još jedan adut, Marsela koji želi da se pridruži Ronaldu.

dybala

Zbog toga je moguće da Italijani zagrizu, moraće i da riješe pitanje Iguaina, Čelsi im je nudio Moratu, njihovog bivšeg igrača u zamjenu, ali Juventusu Španac nije potreban. Oni žele novac na ljeto za "Pipitu" koga će Milan teško otkupiti, ako se nastave sukobi sa Leonardom i loša forma.

U svakom slučaju, problem sa Dibalom je što Alegri ne može da mu nađe pravo mjesto u 4-3-3, Mandžukić i Ronaldo su nedodirljivi, a sigurno da Juve želi da forsira Bernadeskija i da bi Isko mnogo više značio u organizaciji igre, gdje mnogi veruju da italijanski šampion previše zavisi od Miralema Pjanića.

Bilo kako bilo, ove zime od toga nema ništa, Dibala ostaje, kao i Isko u Realu, vidjet ćemo šta će se desiti na ljeto i hoće li Juventus, kako se sve češće pominje žrtvovati "La Hoju".

(Sport.ba)

Učitaj još novosti