11. 01. 2019 - 19:57
Argentina iznenadila Mađare, Srbija propustila pobjedu protiv...
907
Shares
Argentina iznenadila Mađare, Srbija propustila pobjedu protiv Rusije

SP U RUKOMETU

Argentina iznenadila Mađare, Srbija propustila pobjedu protiv Rusije

Sport.ba
11. 01. 2019 - 19:57
0
Shares

U terminu u kojem je Hrvatska pobijedila Island, odigrane su još tri utakmice. U dvoboju Srbije i Rusije, koji su mnogi okarakterizirali kao izravan dvoboj koji će odlučivati o trećem putniku u drugi krug iz skupine A (uz Njemačku i Francusku), vidjeli smo remi 30:30.

Većim dijelom susreta Srbija je imala prednost, sredinom nastavka čak +4, a minutu i pol prije kraja bilo je dva pogotka prednosti u korist naših istočnih susjeda. Ali, u finišu je maestralni Dibirov donio bod Zbornaji, a na utakmici je zabio čak 12 golova iz samo 13 pokušaja. Kod Srbije, najbolji Nemanja Ilić sa šest, odnosno Stefan Vujić s pet golova. 

Mađarska je u skupini D napravila veliki kiks. Protiv Argentine osvojili su samo bod, završilo je 25:25. Fantastičan je bio desni vanjski Zsolt Balogh s 11 golova, dok je Banhidi dodao četiri komada. Kod Gaučosa, Pablo Simonet 6 golova. 

Austrija je u skupini C lakoćom slavila protiv Saudijske Arabije. Već na poluvremenu je bilo šest pogodaka prednosti u njihovu korist, što su bez problema sačuvali u nastavku. Najbolji dvojac Austrije - Nikola Bilyk i Raul Santos - kombinirano su zabili 12 golova. 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti