11. 01. 2019 - 11:13
Najskuplji posao ove zime - Perez spremio 100 miliona za OVOG...
907
Shares
Najskuplji posao ove zime - Perez spremio 100 miliona za OVOG IGRAČINU

KOULIBALY NA METI

Najskuplji posao ove zime - Perez spremio 100 miliona za OVOG IGRAČINU

Sport.ba
11. 01. 2019 - 11:13
0
Shares

Katastrofalna sezona za Real Madrid se nastavlja. U novu godinu su izabranici Santiaga Solarija ušli s dva kiksa – remizirali su s Villarrealom te su šokantno izgubili od Real Sociedada na svom terenu.  To ih je smjestilo na peto mjesto ljestvice s 10 bodova zaostatka za vodećom Barcelonom, ali više od svega zabrinjava veoma loša igra europskih prvaka.

real

Osim toga, očigledan je pad forme Sergija Ramosa koji će krajem ožujka napuniti 33. godinu života. Predsjedniku Florentinu Perezu jasno je da kapetanove igre s godinama neće rasti, stoga su usmjerili svoje resurse ka novom pojačanju u posljednjoj liniji obrane koji bi sljedećih godina trebao činiti tandem s Raphaelom Varaneom.

Kako prenosi portal Talksport, Kraljevski klub je pripremio rekordnu ponudu za jednog stopera. 'Los Blancosi' su spremni iskrcati okruglih 100 milijuna eura za trenutno najboljeg stopera u Serie A, Kalidoua Koulibalya. Branič Napolija igra fantastično posljednjih sezona na Čizmi, a u prošlom prijelaznom roku silno ga je htio dovesti Manchester United, međutim predsjednik Napolitanaca Aurelio de Laurentiis izvjesio je cijenu od minimalnih 90 milijuna eura.

koulibaly-balotelli

27-godišnji Senegalac je odigrao odličnu polusezonu u skupini smrti Lige prvaka s Liverpoolom, PSG-om i Crvenom zvezdom, što mu je donijelo povećanje cijene za još desetak milijuna eura. Perez je spreman izdvojiti rekordne novce za ovaj prijelazni rok, za sada, kako bi doveo veliko obrambeno pojačanje na Santiago Bernabeu.

kalidou-koulibaly

kalidou-koulibaly

napoli-hamsik-koulibaly

kalidou-koulibaly-neapel

(Sport.ba)

Učitaj još novosti