10. 01. 2019 - 20:16
KONAČNO JE IZAŠAO U JAVNOST: Jose Mourinho progovorio o...
907
Shares
KONAČNO JE IZAŠAO U JAVNOST: Jose Mourinho progovorio o nastavku karijere i ŠOKIRAO SVE

PORTUGALAC

KONAČNO JE IZAŠAO U JAVNOST: Jose Mourinho progovorio o nastavku karijere i ŠOKIRAO SVE

Sport.ba
10. 01. 2019 - 20:16
0
Shares

Žoze Murinjo je na odmoru, čeka navodno Real, odbio je Benfiku. Danas su mediji otkrili da je Portugalac raskinuo ugovor sa Junajtedom, odnosno da je postigao sporazum o obeštećenju, on je 15 miliona funti, odnosno jednogodišnja plata, iako je imao ugovor do 2019.

mourinho-klopp

Dakle, oprostio je pola sezone "Đavolima", čeka nove izazove, prema nekim informacijama iz Španije, pristao je da odmah sjedne na klupu Reala, ako Perez ove zime kupi vrhunskog štopera i napadača. Ipak, prepreka je kapiten Ramos i svlačionica koja nije oduševljena dolaskom Portugalca.

Murinjo je u domovini, pričao je o svojim planovima, to je informacijama da će umesto u Realu, na ljeto završiti u Interu.

"To bi bila velika čast, ali nismo pregovarali. Kada vas žele bivši klubovi, to je velika stvar, znači da ste uradili nešto dobro. Zovu vas jer znaju da vrijedite kao osoba", hvali se Portugalac.

Šta čeka?

"Ovo je trenutak da budem miran, imam dovoljno vremena da vidim gdje sam griješio, da analiziram sve što mi se desilo prethodnih godina i da u miru odlučim i pripremim se za sljedeću fazu karijere", dodao je Murinjo.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti