10. 01. 2019 - 14:44
NEOČEKIVAN POTEZ Tošić se povukao: "Želim dug život našim...
907
Shares
NEOČEKIVAN POTEZ Tošić se povukao:

NEGIRAO GLASINE

NEOČEKIVAN POTEZ Tošić se povukao: "Želim dug život našim neprijateljima..."

Sport.ba
10. 01. 2019 - 14:44
0
Shares

Ognjen Vranješ sredinom novembra provodio se na nastupu Jelene Karleuše u Diseldorfu i potrošio čak 20.000 eura, saznaje "Kurir".  

vranjes-karleusa-tosic

Fudbaler Anderlehta i bh. reprezentativac (nadamo se iskreno bivši) čim je saznao da će pjevačica, za kojom je odlijepio, pjevati u jednoj diskoteci u tom njemačkom gradu, potegao je sve moguće veze kako bi mu se u klubu osigurao najbolji separe, odakle je imao savršen pogled na binu. 

ognjenvranjes

- Vranješ se prvom prilikom kada je bio slobodan uklopio s Jeleninim nastupom u Diseldorfu, taj njen koncert nije želio da propusti. Preko prijatelja je omogućio dobro mjesto u diskoteci, gdje se i pojavio sa društvom. Želio je samo da ga Jelena primjeti i da ispadne džek. Poručivao je skupocjena pića i nazdravljao. Ceh je iznosio oko 20.000 eura, koji je on bez pogovora platio. Bilo mu je bitno samo da se dobro provede, a još bitnije da bude blizu Jelene i da ga ona vidi. Nismo sigurni da li ga je Karleuša primjetila jer je bila velika gužva - otkriva izvor i dodaje:  

91282-1jelena-karleusa-stadion-besiktas

- Kada su zvali da najave da će Ognjen doći, traženi su i posebni uslovi. S obzirom na to da je menadžerima kluba rečeno ko je njihov gost i kakve su njegove platežne moći, naravno da mu se izašlo u susret. Ognjen je, pored najboljeg separea, tražio i posebnu zaštitu, da mu niko ne prilazi i da ga niko ne slika. Također je sačekan ispred kluba i sproveden do svog mjesta. On se ludo proveo, a često je i telefon držao u ruci. Snimao je Jelenu i atmosferu, a nije isključeno ni da joj je slao poruke - završava izvor koji se te novembarske noći našao na licu mjesta.

vranjes4

Duško Tošić obećao je da Vranješ neće biti siguran niti na jednom mjestu u Srbiji gdje se pojavi jer će dobiti batine. Tu nisu stale prepirke, a sada je Ognjen poručio: "Recite Dušku da puši ku*ac! Eto, toliko mu prenesite. Neka mi popuši ku*ac. Neka rješava probleme sa svojom ženom. Slobodno mu poručite da sam ja to rekao."

vranjesOčekivala se reakcija reprezentativca Srbije, a on je odlučio primiriti strasti. 

dusko-tosic-biografija-visina-tezina-godiste

"Nikome nisam uzeo telefon, niti sam ikome prijetio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene. Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspjehe", napisao je Tošić na svom Instagram profilu.

5851af8f-709c-42ab-b2c9-0cfb0a0a0a6c-dusko-tosic-i-jelena-karleusa-620x350-690x480

karleusa

karleusaaaa

jelena-karleusa-dusko

jelena-karleusa-danas-slavi-rodjendan-poklon-kojim-ju-je-dusko-tosic-iznenadio-je-nesto-za-cim-sve-ceznemo-foto

1192529-dusko-tosic-marija-andonovska-jelena-karleusa-istanbul-ls

(Sport.ba)

Učitaj još novosti