09. 01. 2019 - 21:13
PRŠTI OD POZITIVNE ENERGIJE Jedna od najljepših žena svijeta...
907
Shares
PRŠTI OD POZITIVNE ENERGIJE Jedna od najljepših žena svijeta zavela sjajnog argentinskog nogometaša

BELEN RODRIGUEZ

PRŠTI OD POZITIVNE ENERGIJE Jedna od najljepših žena svijeta zavela sjajnog argentinskog nogometaša

Sport.ba
09. 01. 2019 - 21:13
0
Shares

Belen Rodriguez, 34-godišnja Argentinka kojoj brojni tepaju da je jedna od najljepših žena na svijetu, očito nije dugo patila zbog prekida s motociklistom Andreom Iannoneom.

belen

Talijanski mediji u srijedu donose priču da je zavela novoga sportistu, ovog puta nogometaša Ezequiela Lavezzija, danas člana kineskog Hebeija.

1

Trač-rubrike govore da se par sreo u Urugvaju, kamo je Rodriguez otišla na odmor u društvu prijatelja iz djetinjstva. Tamo su Rodriguez i Lavezzi obnovili neke stare uspomene na dane iz Napulja u kojem su se upoznali dok je Lavezzi nosio dres Napolija, ali i na vremena kada su jedno drugom bili zabranjena ljubav budući da su bili zaručeni za tadašnje partnere.

belen-rodriguez3

Belen je svojedobno hodala s nogometašem Marcom Borriellom, a zatim je sreću u ljubavi pokušala naći s muškarcima bliskima televizijskom poslu. Prije pet godina i udala se za plesača Stefana de Martina s kojim je dobila dijete, ali se ni u toj ljubavnoj luci nije predugo zadržala.

belen-rodriguez-e1546958611668

Par se razdvojio 2015. godine, službeno razveo 2017., nakon čega je u njezin život ušao Andrea Iannone. Lavezzi se u odnosnu na Rodriguez rjeđe upuštao u nove avanture te se o njemu zna tek toliko da je bio u dugogodišnjoj vezi s argentinskom manekenkom Yaninom Screpante. 

belen-rodriguez-uhd-desktop

Rodriguez i Lavezzi navode o vezi zasad nisu ni potvrdili ni negirali, ali su talijanski novinari najavu nove veze pronašli u objavi Rodriguez na Instagramu, tačnije u rečenici u kojoj se pohvalila da pršti od pozitivne energije.

bellen

gossip-belen-rodriguez-balla-da-sola-al-party-per-i-suoi-34-anni-2101895

gossip-belen-rodriguez-conferma-la-rottura-con-iannone-ma-precisa-non-faccio-le-corna-2112625

lavezzi-plata

(Sport.ba)

Učitaj još novosti