06. 01. 2019 - 08:50
SRAMOTAN ČIN ILI REALNOST FRANCKA RIBERYA: "J**** vaše majke,...
907
Shares
SRAMOTAN ČIN ILI REALNOST FRANCKA RIBERYA:

SKANDALOZNO

SRAMOTAN ČIN ILI REALNOST FRANCKA RIBERYA: "J**** vaše majke, nane i čitavo vaše porijeklo"

Sport.ba
06. 01. 2019 - 08:50
0
Shares

Proslavljeni francuski nogometaš i napadač minhenskog Bayerna Franck Ribery ovog je vikenda strahovito uzdrmao svoje navijače i nogometnu javnost.

U petak navečer Ribery i njegova supruga Wahiba večerali su u jednome restoranu u Dubaiju. Francuski nogometaš naručio je luksuzni odrezak umočen u 24-karatno zlato u vrijednosti 1,200 eura i time se pohvalio na svome Instagram profilu. Ubrzo su se javili brojni navijači i novinari koji su ga iskritizirali zbog takvoga rastrošnog životnog stila, a Francuz je potom opscenim uvredama odlučio uzvratiti na kranje skandalozan i neprimjeren način.

ribery2

"U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz probušenoga kondoma. Je*** vaše majke, vaše nane i čitavo vaše porijeklo. Ništa ja vama ne dugujem, dugujem svoj uspjeh isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi!", neobuzdan je od bijesa bio sramotan i divljački ispad Francka Riberyja.

 
Zatim su se Wahiba i Franck na svojim Instagram profilima obrušili i na novinare:

"Svim pseudonovinarima koji su me kritizirali (samo da prokomentiram posljednji primjer - usuđuju se prozivati me zbog onoga što jedem za svoje novce!) poručujem ovo: zašto niste pisali o meni kad sam donirao velik novac (a odgojen sam da dijelim novac ljudima kojima treba)? Ne, vi radije pišete o mojem odmoru, promatrate sve što radim, što jedem itd. Da, uvijek ste tu radi takvih banalnosti!", grmio je od bijesa Ribery. Cijelu je ovu eskapadu zaključio riječima:

"Oooouuuu, vjerojatno sam sada uvrijedio nečije majke. Do sutra, laku noć!"

Nakon prospavane noći, u subotu je cinično objavio:

"Tuširao sam se, pojeo, popio svoju kafu i sada sam ovdje za vas!", obratio se svojim kritičarima Francuz.

Društvenim se mrežama odmah proširio ovaj incident proslavljenoga nogometaša, a novinari su se obratili za komentar njegovu treneru i bivšem selektoru Vatrenih Niki Kovaču. Njemački portal Bild prenosi da je Kovač bio vidljivo nepripremljen za ovo pitanje te je reagirao riječima:

"Može li mi iko pokazati tu snimku?", aludirajući na videozapis s Riberyjevom večerom na kojoj uživa u zlatnome odresku. Zatim je nastavio:

"Svako odlučuje za sebe. To je demokratski. Ne smijemo odmah osuđivati. Uvijek treba poći od sebe, a zatim gledati druge, ako uopće i treba gledati druge", pomirljivo je završio hrvatski strateg.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti