05. 01. 2019 - 12:56
ŠTA JE KLOPP RADIO TOKOM ZAGRIJAVANJA ? Mnogima je promakao...
907
Shares
ŠTA JE KLOPP RADIO TOKOM ZAGRIJAVANJA ? Mnogima je promakao ovaj detalj uoči velikog derbija

PREMIERSHIP

ŠTA JE KLOPP RADIO TOKOM ZAGRIJAVANJA ? Mnogima je promakao ovaj detalj uoči velikog derbija

Sport.ba
05. 01. 2019 - 12:56
0
Shares

U SPEKTAKULARNOJ utakmici odigranoj u četvrtak navečer nogometaši Cityja su u 21. kolu Premiershipa pobijedili Liverpool 2:1 i vratili neizvjesnost prvenstvu Engleske.

Građani su se ovom pobjedom približili Redsima na svega četiri boda, ali prema viđenom na Etihadu priča je mogla završiti i drugačije. Liverpool je kod 0:0 imao stativo, a nakon odbijanca defanzivac Cityja loptu je izbacio s gol-crte. Redse je od gola dijelilo nevjerojatnih 1,12 cm.

Za Redse je ovo bio prvi poraz u ovoj sezoni, a Jürgen Klopp nije bio zadovoljan izdanjem svoje momčadi, ali ni sucima koje je žestoko napao nakon utakmice.

Klopp smatra da je Kompany zaslužio isključenje, što bi svakako promijenilo situaciju na terenu.

"Volim Kompanyja kao igrača, ali kako ono nije crveni? Bio je posljednji igrač i uklizao je Salahu. Da je bio jači udarac, Salaha bismo izgubili do kraja sezone. Je li nam potrebna krv?" pitao se Klopp.

Ipak, kamere su prije samog početka dvoboja zabilježile veoma zanimljiv trenutak sa zagrijavanja. Kloppa nije zanimalo što rade njegovi igrači na zagrijavanju, nego je bio svega nekoliko metara od igrača Cityja i budno gledao što oni rade.

Bilo bi zanimljivo čuti od Nijemca kakve su mu bile namjere.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti